Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Styrketräning | Träningsbänk | Ställbar träningsbänk | Body Solid Ställbar Bänk
Body Solid Ställbar Bänk Body Solid Ställbar Bänk Body Solid Ställbar Bänk

Body Solid Ställbar Bänk

 
Art. nr: GFID-31
 

Fråga vilken personlig tränare som helst vad de skulle köpa om de endast fick ha ett redskap så skulle en bra träningsbänk stå överst på allas listor.

 

Body Solid GFID-31 är en mångsidig och kraftig bänk perfekt för friviktsträning eller i kombination med en Smith Maskin eller ett Power-Rack.

Finns i lager (3)
 
4 299 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Ställbart ryggstöd i 6 lägen. Platt, upp eller nedåt lutning.Avtagbar Sit-up tillsats ingår. Ställbar vinkel på sitsen. Bekväma och slitstarka dynor. Hjul för enkel transport.

 

Max belastning 450 kg.

 

Längd: 150 cm
Bredd: 70 cm
Höjd: 50 cm (128 cm uppfälld)

 

Hålet för tillbehör 45 mm 

 

Produktomdömen

 • 2017-01-27
  Dan
  Tycker produkten motsvarade mina förväntningar på stabilitet och funktion. Sporttema var smidiga och leverans och köp har fungerat fint.
 • 2014-10-08
  Kjell
  Beställde bänken på en söndag och fick den vid lunch på tisdagen. Det är en väldig stabil bänk för den här prisklassen men ändå ganska lätt att flytta runt. Passar perfekt framför hantelställningen men inte för tyngre övningar under skivställningen. Där fungerar GFID71 bättre.
 • 2011-06-26
  Sniggel
  "Fråga vilken personlig tränare som helst vad de skulle köpa om de endast fick ha ett redskap så skulle en bra träningsbänk stå överst på allas listor." Lol nej en skivstångsställningställning lär ju vara rätt mycket viktigare om man bara ska ha en typ av utrustning förutom stänger och viktskivor. Då kan man träna hela kroppen med hög belastning.
 • 2011-03-02
  Peter Möller
  Produkten är bra och fungerar enligt de behov jag har. Leveransen strulade dock i alla led och tog 16 dar från beställning, jag fick ringa totalt 7 telefonsamtal, både till Sporttema och DSV.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Relaterade

Bentillsats till Bänk GFID-31
1 599 kr

Bentillsats till Bänk GFID-31

Bentillsats till Body Soliid ställbar bänk WFID-31 och GFID-31. Med denna tillsats kan du utök...
Armcurlbräda till Bänk
1 295 kr

Armcurlbräda till Bänk

Tillbehör till Body Solid träningsbänkar. Extreme Power Bench, Ställbar bänk GFID-31, Ställbar ...

Dokumentation