MENY
 

Foamroller


Foamroller lindrar ömma muskler och stretchar/masserar effektivt.

Foamroller Under denna kategorin finner du foamrollers från kända varumärken så som Abilica och Casall.
Med hjälp av en foamroller kommer du att kunna massera dina ömma muskler och lindra besvär och stelhet i kroppen. En foamroller är enkelt att använda och tar liten plats i hemmet. Foamrollern tar du lätt med dig när du till exempel är ute och reser.


Sporttema erbjuder frifrakt och 30 dagars öppet köp.
Har du frågor eller funderingar kring våra olika foamrollers kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst här


Här nedan finner ni alla produkter i kategorin foamroller.


 
 
7 produkter
 
 •  
  Foam roller / yoga cylinder används främst för yoga, pilates och core träning men även för att stärka hela kroppen. Utmärkt hjälpmedel för djup massage av muskler och avslappning. 
  349 kr 249 kr
   
   
 •  
  Massagebar med handtag för bra grepp och rätt tryck. Rulla på benen och låren för bättre rehab. Tryck så hårt kroppen tillåter och känn skillnaden efter en tids användning. 
  249 kr
   
   
 •  
  Abilica Foam Roller är ett perfekt verktyg för att sträcka och mjuka upp trötta muskler.  Lägg din tyngd på och rulla sakta över varje muskel i kroppen för att uppnå en massage effekt. Används också till pilates träning. I EVA skum material med halksäker yta.  Längd 60 cm och diameter 15 cm.
  395 kr
   
   
 •  
  Med denna progression roller kan ni utföra massage till djupa muskelfibrer. Massagen ökar blodflödet i musklerna. Djupt och successivt profilerade ytor ger ett variabelt tryck för att effektivt ta itu med led och muskelsmärtor. Kärnan i röret ger bra stabilitet och lång hållbarhet.En kvalitetsprodukt från LifeLine.  
  495 kr
   
   
 •  
  SKLZ Barrel Roller är gjord med vattentät beläggning för att hålla länge. Rullen är 14 cm. i diameter och längden är 38cm.
  549 kr
   
   
 •  
  Med Abilica Trigger FoamRoller Pro kommer du kunna massera dina ömma muskler både före och efter träningen eller som en rehabilitering efter en skada. Med Abilicas foamRoller kan du massera hårdare utan att känna obehag på grund av att dom lite trubbigare "piggarna".foamRollern är är 38×14 cm och kommer i en grå färg.
  579 kr
   
   
 •  
  Den ultimata uppvärmnings eller återhämtningsprodukten för högintensiv träning. Placera produkten under de ömma musklerna och rulla över området för att stimulera tryckpunkter, vilket ökar cirkulationen som bidrar till att motverka mjölksyra.
  495 kr
   
   
 

Sporttemas foamroller kommer att hjälpa dig bli kvitt dina stela muskler.

FoamrollerFoamroller är ett perfekt verktyg för att sträcka och mjuka upp trötta muskler.
Lägg din tyngd på och rulla sakta över varje muskel i kroppen för att uppnå en massage effekt. Används också till pilates träning. Funkar också bra till styrketräning. Ger dig extra utmaningar med ostabilt underlag i t.ex push-ups, plankan, dips etc.

Vad är en foamroller?

En foam roller är ett redskap som masserar och stretchar ut muskler och senor, lindrar muskelspänningar samt löser upp ärrvävnader. Genom att rulla på en foam roller masserar du en utvald muskel som är spänd, vilket gör att din utsatta muskel återhämtar sig lättare och snabbare.

Hur använder du din foamroller?

Är man en nybörjare är det enklast att börja med kortare rullningar för att på så sätt hitta punkten/punkterna som ömmar. När kroppen har lärt sig att slappna av ordentligt försvinner smärtan, förutsatt att man använder foamrollern regelbundet. Börja med att rulla på den ömma punkten långsamt fram och tillbaka, det gör att muskelspänningarna släpper.

Övningar med en foamroller


Övning för ländryggen

Lägg dig på rygg och placera din foamroller vid ländryggen. Tänk på att inte lägga hela din tyngd på ländryggen utan placera foamrollen jämt fördelat kring ryggen. Rulla kroppen fram och tillbaka med hjälp av benen.

Övningar mot nacksmärta

Lägg dig på rygg med foamrollern vid nacken (använd en mjuk foamroller) flytta huvudet från en sida till den andra och tänk på att bara röra huvudet så att nacken får massage av foamrollerns mönster.

Övning av framsidan av låren

Ställ dig i en armhävningspossition och placera din foamroller under lårens framsida. Rulla med hjälp av armarna fram och tillbaka så att låren får massage av foamrollern.

Övning mot ryggsmärta

Lägg din foamroller på längden under ryggraden och sträck ut dig så att du känner att foamrollern pressas mot ryggen.


Foamroller

Är ett redskap som masserar och stretchar ut muskler och senor, lindrar muskelspänningar samt löser upp ärrvävnader. Den kan användas i syfte att massera, i olika rörlighetsövningar samt även i träning.

Sporttema erbjuder flera olika foamroller.

Klicka gärna runder på våra olika kategorier av fitness & Yoga. Vi erbjuder bland annat prisvärda och snygga gymmattor, Träningsband, Viktmanchetter och Magträning. Alla våra produkter har frifrakt och garanti på 30 dagars öppet köp. Vi kan även skryta om att vi erbjuder bästa prisgaranti, vilket vi är väldigt stolta över.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar kring våra foamroller till vår Kundtjänst
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se