MENY
 

Basketkorg


Roligare träning som ger bra resultat.


Basketkorg Vi på Sporttema kan erbjuda ett stort utbud av prisvärda basketkorgar av hög kvalitet och snygg design, vi har även basketbollar till ett bra pris. Sporttema har basketkorgar i olika storlekar och modeller så du lätt ska kunna vilken basketkorg som passar just dina behov och krav.

Du kan alltid komplettera din träning med Sporttemas utbud av basketbollar som gör att din basketträning blir komplett. Våra basketbollar ger ett bättre resultat och du kommer att nå dina mål snabbare. här nedan har vi listat upp våra olika basketbollar:

Basketboll pro mini En minibasketboll som har en diameter på 13cm
Basketboll från Hudora Basketboll storlek 7. Vikt 600 gram. Diameter 245 mm.
Basketkorg mini Liten basketkorg som fästes på tex dörren hemma. Komplett med boll.

Har du frågor eller funderingar kring våra olika basketkorgar så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärnaKolla gärna in alla våra olika basketkorgar här:

 
 
3 produkter
 
 

Sporttema har allt som behövs för en perfekt basketmatch

Basketkorg Under denna kategorin har vi förutom basketkorgar även snygga och kvalitetssäkra basketbollar till låga priser
Kolla gärna in Sporttemas basketkorgar som är anpassade för hård träning:


- Basketkorg med ställning Det perfekta stativet för trädgården. Flexibel och enkelt flyttbar med 2 hjul.
- Basketkorg för inom och utomhus Ringen har en diameter på 46 cm. Tillverkad av väderbeständigt material.
- Portabel Basketkorg Mobil basketkorg med justerbar höjd.


Basket

Att spela basket är ett fantastiskt sätt att förena nytta med nöje. Man kan få fördelar rent fysiskt eftersom man håller igång hela tiden och tränar sin kropp vilket är viktigt för ungdomar idag då vi sitter stilla allt mer i dagens samhälle. Man får även många fördelar eftersom basket är en lagsport och att i en ung ålder spela en lagsport har många fördelar eftersom man lär sig hur man ska fungera i en grupp vilket kommer att vara viktigt för resten utav det liv man lever då man garanterat kommer att stöta på liknande sammanhang många gånger. Allt detta gör man dessutom medan man har fantastiskt kul.Fördel med att spela basket

Det är som sagt verkligen en rekommendation att börja spela basket eftersom att det egentligen inte finns några som helst nackdelar. Även du som förälder kan dra många fördelar utav detta då man ofta hittar nya kompisar i de andra lagmedlemmarnas föräldrar vilket gör att den annars tråkiga bortamatchen en söndagsmorgon kan bli en riktigt rolig utflykt.
Ifall man börjar att spela basket på en nybörjarnivå så kommer man att göra detta med ambitionen utav att lära sig grunderna i sporten och fungerar perfekt för den som aldrig tidigare har spelat i någon större utsträckning och man använder sedan dessa kunskaperna för att kunna börja spela matcher mot varandra. När man sedan har utvecklats så att man kan grunderna så kommer man att ägna ungefär halva tiden åt olika spelövningar samt den andra halvan så kommer man att ägna åt matchspel och detta kan variera beroende på vilken del i säsongen som man är i samt vad instruktören väljer. Man använder sedan dessa kunskaperna för att göra det roligaste i basket, spela match....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra olika basketkorgar så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se