MENY
 

Gymgolv


Golvmattor till gym, företag, föreningar eller i hemmet. Gymgolvet är en viktig del i ert gym. Sporttema har de golv som finns i listan nedan men kan vid önskemål ta fram flera förslag per offert. De golv som främst används är till aerobicsalen eller kraftiga gummimattor att ha under träningsbänkar i styrkedelen som tål att släppa tunga vikter på.
 
 
4 produkter
 
 •  
  Vi erbjuder ett av marknadens bästa gymgolv. Alex gymgolv har en nästan obegränsad stryktålighet. Golvet består av 85% svart och 15% färgat högkomprimertat gummigranulat. Du lägger golvet enkelt i gymmet, utställningen, butiken eller där du behöver ett slitstarkt golv. Golvet är 5 mm tjockt och levereras i 1,5 m breda rullar och finns i åtta olika färger. Du kan lägga Alex gymgolv direkt på t.ex. betong eller linoliummatta. Priset är beroende på hur många kvm. du köper. Standarfärg grå finns som lagervara. Övriga färger är beställningsvara.Pris begär offert.Lätt att lägga och skarvaHög motståndskraft mot stötarTål vatten och fuktighetLjuddämpande och isolerandeAntihalkNötningståligPassar till golvvärmeBrandklass DIN EN 13501-1 Alex gymgolv levereras i 1,5m breda rullar (8,3kg/lpm)(1 kvm = 0,67 löpmeter) 5,5kg Alex gymgolv används bla. avMora Träningscenter, Mora.Karlshamnsbostäder.Actic, Täby.KFUM, UppsalaVätter Rehab, Askersund.Everytime Fitness, Gävle.Bromölla Atletklubb.Glasmästanas Fastighetsbolag, Lund.Gym & Fitness, LuleåHotel Noble House, Malmö.m.fl. RödBlåBlå/grönGråGulOrangeGrönGul/grön    Art.nr. 41004-Begär offert
  495 kr
   
   
  Tillfälligt slut
  Leveranstid ca dagar: 4-12
 •  
  Dämpargolv för styrkeövningar mm. 
  679 kr
   
   
  Tillfälligt slut
 •  
  En plattform för tunga styrkelyft och crossfit. Detta podium består av en kraftig plywoodskiva som är 100 cm bred och 200 cm lång.
  8 995 kr
   
   
  Tillfälligt slut
  Leveranstid ca dagar: 3-8
 •  
  Skyddande golvmatta för styrketräning. Tillverkad av kompakt gummimaterial som absorberar vikten av hantlar, skivstänger, träningsmaskiner, löpband m.m.
  949 kr
   
   
  Tillfälligt slut
 

Vad används ett gymgolv till?

Dessa golv används med fördel på det kommersiella gymmet eller företagsgymmet. Men även hemanvändare lägger ett bra golv i rummet för sina träningsredskap.


Vad används mattorna för?

De tyngre och kraftigare mattorna av olika gummislag används för att skydda golvet mot tunga vikter. Vanligen på avdelningen för hantlar, styrkelyft etc. De är kraftiga och tål att man släpper tunga vikter på dem utan att det blir skador på golv eller vikter.

Andra pusselmattor är mera absorberande och snälla mot knän och leder. Mattor som är vanliga under fysisk aktivitet såsom kampsporter, MMA, Karate, Grappling, Jujutsu utövas ofta utan skor och krafterna måste absorberas bra på andra sätt. Då är golvet / mattan en viktig del i träningssalen. Den dämpar stötar mot fötter och leder, men även för olika kast och fysisk kontakt med golvet av olika slag.


Hur lägger jag mitt golv?

Det är vanligen 2 olika sorters golvtyper när man lägger. Golv som ligger på en rulle och helt enkelt rullas ut där man ska ha sitt golv. Alternativt så finns det pusselmattor. Bitarna är oftast 1x1 meter och de pusslas ihop direkt på golvet.


Mattan läggs direkt på befintligt golv och behöver inte limmas eller liknande. Inga förberedelser behövs utöver att städa och allmänt rengöra golvet under inför. De läggs enkelt på alla släta ytor. Ingen tidigare erfarenhet behövs för att kunna lägga dessa. Underhåll av mattan är genom traditionell avtorkning.

Säkerhet

Vissa av mattorna uppfyller krav på brandsäkerhet.


 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se