MENY
 
 

Skate/Sparkcykel/BMX


Ute är det nya inne.


Skate/Sparkcykel/BMX Vi på Sporttema har ett stort utbud av prisvärda produkter av hög kvalitet och snygg design, vi har även prisgaranti och frifrakt på våra produkter. Under denna kategorin finner du flera olika produkter som är anpassade för utomhusträning. Bland annat hittar du Longboard, Mini BMX, Skateboard, Sparkcykel och Trick sparkcykel

Trick sparkcyklar är extra solida sparkcyklar som är gjorda speciellt till tricks och stunts. Det är en nyare typ av kickbikes som uppkom när många började köra "freestyle" på kickbikes och man upptäckte att de traditionella inte håller till de stora belastningarna vid tricks.
En trick sparkcykel liknar en vanlig sparkcykel men för att få största möjliga styrka och hållbarhet försöker producenterna eliminera alla svaga punkter på kickbiken och därför kan trick sparkcyklar typiskt inte justeras i höjden eller fällas ihop.

Har du frågor eller funderingar kring våra olika Skate/Sparkcykel/BMX så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärnaKolla gärna in vår Skate/Sparkcykel/BMX här:

 

Gör trix och utmana vänner med Sporttemas olika Skate/Sparkcykel/BMX


Skate/Sparkcykel/BMX Under denna kategorin har vi valt att lägga vår snygga och kvalitetssäkra ribbstol som har ett mycket lågt pris.
Kolla gärna in Sporttemas andra tillbehör som gör att träningen med en ribbstol blir roligare:


- Longboard Under denna kategorin finner du classiska cruiser longboard för surfing på asfalt. Hjul som ger bättre stabilitet på ojämn yta. Du har full kontroll även vid högre hastighet.

- Mini BMX Mini BMX är designad att vara liten till sin bmx storlek, och den är smidig för den med rätt färdigheter att genomföra tricks med. Cykeln är konstruerad med ett kortare avstånd mellan ramen och hjulen vilket medför att foot jams kommer kunna genomföras enklare med den här modellen än med föregångarna. Att genomföra tricks är inte cykelns enda användningsområde, den lämpar sig lika väl för ett 4 år gammalt barn som ska lära sig att cykla, som för en mer erfaren cyklist som utför tricks.

- Skateboard Skateboardåkning kan se väldigt svårt ut och det är det också i början, men så fort man har fått in balansen går utvecklingen jättesnabbt. Är du ny med sporten ska du investera i en skateboard för nybörjare. De är generellt sätt lite billigare och lättare att balansera på, exempelvis är hjulen lite mjukare och rullar inte så fort. Är du en erfaren skateboardåkare eller precis börjat tricksa ska du definitivt investera i en lite bättre skateboard, en som klarar av den hårda belastningen som krävs vid tricksande. För att drömmen att bli skateboardproffs ska slå in, behöver du rätt utrustning.

- Sparkcykel En sparkcykel passar bra för aktiv träning eftersom man stärker konditionen samtidigt som man behändigt tränar upp sin balans. En annan sorts sparkcykel är en kickbike. Den lämpar sig för alla slag av fysisk träning oberoende av ålder och styrka. Med kickbiken kan man kombinera cykelns fart med den mångsidiga träning som löpningen erbjuder. Den ger en skonsam träning för hela kroppen.

- Trick sparkcykel Den som har provat på skateboard vet att det i början kan vara ganska svårt att komma igång, det krävs god kontroll och balans innan man ens kan börja åka i skateparker. Sparkcykel eller kickbike som dem även kallas kan då vara ett bra alternativ. Med sin låga tyngdpunkt, möjligheten att lätt sätta ner foten och enkelt styra var man är på väg har specifika trick sparkcyklar blivit en allt vanligare syn i skateparkerna runt om i Sverige. Med en trick sparkcykel kan man lätt köra med sina vänner i skateparken utan att behöva spendera timmar på att träna balansen.


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra Skate/Sparkcykel/BMX så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se