MENY
 

Presentkort


En uppskattad Present alla gillar att få.


Fotbollsmål Vet du inte vad personen du vill köpa en present till önskar sig? Satsa allt på ett kort. Sporttemas presentkort har ett värde av 100 kr. Köp det antal ni önskar för att uppnå önskat belopp. Presentkort kan inte kombineras med rabattkoder etc. Betalt värde gäller på presentkortet.

Valfrihet är den perfekta presenten!
Med ett presentkort från Sporttema kan mottagaren välja fritt bland alla våra produkter som representeras på Sporttema.se. Vi erbjuder välkända produkter och varumärken!

Har du frågor eller funderingar kring vårt presentkort så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärnaKolla gärna in vårt presentkort här:

 
 
1 produkter
 
 

Presenten som alltid blir uppskattad

Presentkort Med bred kunskap och en personlig kundtjänst har vi hjälpt över 64 000 kunder med sin träning.


Sporttemas Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.Trygghet och Service

Vi nöjer oss inte bara med låga priser och bra utbud. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd och kan känna dig trygg i ditt köp. Har ni väl funnit oss ska ni inte behöva söka vidare efter bättre produkter eller lägre priser.
Vi kan sport

Om du så söker en liten hantel eller vill fylla hemmet eller företaget med träningsredskap så hjälper vi dig hela vägen. Från val av träningsredskap som passar dig till träningsprogram, träningstips eller motivation i din träning.....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring vårt presentkort så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.