MENY
 

Vibrationsplatta


Sporttemas vibrationsplattor ger dig en effektiv träning


Vibrationsplatta Sporttemas utbud av vibrationsplattor är prisvärda och av hög kvalitet med garanti. vibrationsplattorna är snygga och praktiska och många av vibrationsplattor kommer från kända varumärken. Sporttema har vibrationsplattor i olika storlekar och modeller så du lätt ska kunna välja vilken vibrationsplatta som passar dig bäst.

Du kan alltid komplettera din träning med Sporttemas utbud av bland annat träningskläder som gör att din träning känns roligare. Kolla gärna in Sporttemas fina utbud av träningskläder:

träningskläder Att välja träningskläder är inte alltid lätt, då det är många saker som ska stämma. En viktig faktor är så klart hur man tränar, det vill säga vilken sport man ägnar sig åt.

Har du frågor eller funderingar kring våra olika vibrationsplattor så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärnaKolla gärna in alla våra olika vibrationsplattor här:

 
 
6 produkter
 
 •  
  Liten och smidig vibrationsplatta för träning i hemmet.
  2 295 kr
   
   
 •  
  ResoBelt hjälper effektivt till med massage och avslappning av kroppen. Effektivt mot tex muskelspänningar.  Levereras med 5 typer av bälten för olika typer av massage. Med ett enkelt grepp kan man byta mellan de olika bältena. 
  2 495 kr
   
   
 •  
  Vibro 1 vibrationsplatta erbjuder upp till 20 olika träningshastigheter med 3 redan förinställda träningsprogram. Den är nätt och smidig och passar därför utmärkt för träning i hemmet.  Intensiv aktivering av muskelfibrer kan leda till hudåtstramning och minskning av celluliter. Dessutom ökar metabolismen vilket kan leda till muskeluppbyggnad och reducering av kroppsfett. 
  3 295 kr
   
   
 •  
  Denna vibrationsplatta är idealisk för träning i hemmet. Den fungerar genom intensiva vibrationer som får musklerna att dra ihop sig och slappna av många gånger per sekund. Detta ger en effektiv träning. Vibrationsplattan kan effektivt träna hela kroppen med ett enda redskap.
  4 495 kr 3 995 kr
   
   
 •  
  Denna vibrationsplatta är idealisk för träning i hemmet. Den fungerar genom intensiva vibrationer som får musklerna att dra ihop sig och slappna av många gånger per sekund. Detta ger en effektiv träning. Vibrationsplattan kan effektivt träna hela kroppen med ett enda redskap.
  4 495 kr 3 995 kr
   
   
 •  
  Denna vibrationsplatta med tredimensionella (3D) vibrationer är idealisk för träning i hemmet. Den fungerar genom intensiva vibrationer som får musklerna att dra ihop sig och slappna av många gånger per sekund. Detta ger en effektiv träning. Vibrationsplattan kan effektivt träna hela kroppen med ett enda redskap.
  4 495 kr
   
   
 

Kom iform på ett roligt sätt med Sporttemas vibrationsplatta

Vibrationsplatta Sporttema erbjuder snygga och prisvärda vibrationsplattor som du känner dig trygg i. Våra vibrationsplattor är snygga och gör att din träning blir mer effektiv och varierande.


Vad är en vibrationsplatta

Vibrationsträning är ett utmärkt sätt att träna på, även för den mest otränade, och har flera fördelar, som att hormonbalansen förbättras, stressnivåerna sjunker och det är givetvis även ett utmärkt sätt att komma i bättre form på. Vibrationsträning utförs på så kallade vibrationsplattor, som kan köpas för hemmabruk, men de finns även på många gym, om man föredrar att träna där.


Att träna med en vibrationsplatta

Om man tränar med en vibrationsplatta så kommer du att ge ditt pass 20–30 % effektivare träning på 10–15 minuter än en hel timmes vanlig styrketräning. Det viktiga att tänka på är att alla inte klarar av att träna med en vibrationsplatta, är du skör i benen eller har problem med inre organ ska du ALLTID ta kontakt med en läkare först. En vibrationsplatta ger ifrån sig kraftig vibration som kan skada om du är skör.Sporttema rekommenderar:

Charles Vibrationsplatta 3D Denna vibrationsplatta med tredimensionella (3D) vibrationer är idealisk för träning i hemmet. Den fungerar genom intensiva vibrationer som får musklerna att dra ihop sig och slappna av många gånger per sekund. Detta ger en effektiv träning. Vibrationsplattan kan effektivt träna hela kroppen med ett enda redskap.


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra olika vibrationsplattor så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se