MENY
 

Step-Up Bräda


Step-up bräda för rolig och effektiv träning. En klassiker som används i hemmet eller i gruppträning.


Step-Up Bräda Vi på Sporttema har ett bra utbud av prisvärda Step-Up Brädor av hög kvalitet och snygg design. Sporttemas Step-Up Brädor är snygga och praktiska att ta med sig när man vill träna i grupp. Sporttema har Step-Up Brädor i olika storlekar och modeller så du lätt ska kunna välja vilken Step-Up Bräda som passar just dina behov och krav.

Du kan alltid komplettera din Step-Up Bräda med Sporttemas utbud av sportkläder som gör att din träning känns roligare och bekvämare. Kolla gärna in Sporttemas fina utbud av tillbehör till din Step-Up Bräda:

träningskläder Känner du dig bekväm och snygg så blir din träning roligare och mer effektiv. Sporttemas snygga träningskläder gör din träning komplett.

Gymgolv Dessa golv används med fördel på det kommersiella gymmet eller företagsgymmet. Men även hemanvändare lägger ett bra golv i rummet för sina träningsredskap.
Pulsklocka Med en pulsklocka är det alltid lätt att komplettera din träning.

Har du frågor eller funderingar kring våra olika Step-Up Brädor så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärnaKolla gärna in alla våra olika Step-Up Brädor här:

 
 
6 produkter
 
 •  
  Extra klossar till Step Up Pro ger dig en högre Step Up bräda...
  229 kr
   
   
 •  
  StepUp bräda med justerbar höjd i 2 lägen - 10 och 15 cm hög. Träning på en step bräda är en populär träningsform och ger effektiv konditionsträning. Mått 68x28 cmHalkfri ytaVikt 2,5 kg Max användarvikt 200 kg 
  449 kr
   
   
 •  
  StepUp bräda med justerbar höjd i 3 lägen - 16, 21 ovh 26 cm hög. Träning på en step bräda är en populär träningsform och ger effektiv konditionsträning.
  599 kr
   
   
 •  
  En bra step up bräda med gummibelagd ovan sida för bra fotfäste. Justerbar i två höjdalternativ.  Hög kvalitet och passar även för proffisionell träningsmiljö.
  995 kr
   
   
 •  
  En toppbräda som är uppskattad p.g.a. sin storlek och stabila konstruktion. I varje sats ingår bräda och två klossar.   Brädan går att ställa in i höjderna 15, 20 och 25 cm.   Effektiv träningsyta är 88 x 28 cm och totalstorleken är 100 x 37 cm.  
  1 225 kr
   
   
 •  
  Den tidlösa Reebok Step är fortfarande en naturlig del och enormt populär i fitnessvärlden. Fitnesstrender förändras kontinuerligt, men behovet av Reebok Step har alltid funnits där - och det kommer alltid att göra det.
  1 499 kr 1 299 kr
   
   
 

Step-Up Bräda, en klassiker som aldrig går ur tiden.

Step-Up Bräda Sporttema erbjuder snygga och prisvärda Step-Up Brädor som du lätt kan ta med dig till gruppgympan eller stå framför en spegel hemma. Möjligheterna med en Step-Up Bräda är stora och det är bara du som sätter gränserna.


Varför en Step-Up Bräda?

En step-up-bräda passar utmärkt för träning i hemmamiljön men även att ta med till det lilla gymmet med kompisar. En step up bräda är ett väldigt underskattat träningsredskap. Med en step-up-bräda kan du få en bred och allsidig träning av flera olika muskelgrupper och samtidigt få bättre kondition.Fördelen med en step-Up Bräda

Fördelen med en steppbräda är att den är väldigt stabil. Med hjälp av en stepbräda får du ett enkelt och billigt ”hemmagym” som tar väldigt lite plats. De är väldigt flexibla och du kan träna många muskler genom flera olika övningar.
Sporttema rekommenderar:

Abilica Step Up Pro En mycket bra step bräda från Abilica. Den är 90 cm lång, 32 cm bred och höjden kan varieras mellan 13 och 18 cm. Abilica Step Up Pro är en bra step up bräda med gummibelagd ovan sida för bra fotfäste. Justerbar i två höjdalternativ. Hög kvalitet och passar även för professionell träningsmiljö.....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra olika Step-Up Brädor så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se