MENY
 

Massagestol


Massagestolar är ett utmärkt tillbehör i varje människas vardag, oavsett om du är en aktiv kvinna mitt i livet eller en äldre man som blir slutkörd av barnbarnens upptåg. En avkopplande massage i din alldeles egna massagestol är ett perfekt avslut på en hektisk dag eller något du kan unna dig i vardagen. Något att se fram emot och något som höjer ditt välbefinnande och välmående. Man kan sjunka ner i massagestolen och låta sig själv omfamnas av den underbara känslan av fantastisk beröring medan man unnar sig lite lugn och ro.

 
 
5 produkter
 
 •  
  Enkel och kompakt massagestol för hemmet med en attraktiv design. Transporthjul för att enkelt kunna flyttas.   4 airbag och 6 massageprogram.
  8 995 kr
   
   
 •  
  Modern och attraktiv massagestol med förprogrammerade lägen och massageprogram. Massagestolen känner av kroppens form för bästa effekt. 25 airbags5 massagetyper LCD display 
  15 995 kr
   
   
 •  
  Exklusiv massagefåtölj med värmefunktion. Inkl. Nack- och fotmassage. 5 automatiska helkroppsprogram. 6 olika massagefunktioner. 
  16 995 kr
   
   
 •  
  Modern massagestol som ger en helkroppsmassage samt värmer upp till 70 grader. MP3 spelare och olika program.
  22 995 kr
   
   
 •  
  Lyxig massagestol för en underbar och intensiv helkroppsmassage!  Ställbara positioner, värme upp till 50 grader Celsius, MP3 spelare, 3D massage och tidsstyrda program. Svart färg 
  39 995 kr
   
   
 

Massagestol i hemmet eller på företaget

För folk med större utrymmen så rekommenderas en massagefåtölj. Större, lite mer exklusiv och hög komfort. Lämpar sig utmärkt för hårt arbetande människor som vill kunna komma hem, sjunka ner i fåtöljen framför TV:n och bara njuta av massagen i den bekväma fåtöljen. För folk med lite mindre plats så rekommenderas en massagestol. Lite mindre, lite mindre exklusiv men samma komfort och kvalitet. Arbetar man med personer med idrottsskador eller folk med muskel- eller spänningsproblem så rekommenderar vi att man investerar i massageredskap. Enkla att använda, lätta att ta med och väldigt effektiva. Använd dem antingen i yrket eller varför inte till en romantisk massage.


Ett promenadband är helt perfekt för någon som vill börja träna, men inte har lust att bli sedd av folk innan man fått upp konditionen. Eller varför inte en upptagen småbarnspappa som inte har tid att promenera en timme i sträck? Kliv upp på bandet och gå eller spring tills barnen skriker och återvänd när läget är under kontroll igen. En massagestol är speciellt utformad för att motverka ömma muskler och ryggsmärtor. Sätt dig i massagestolen, tryck igång den och njut medan massagen får all din smärta att försvinna. Plocka upp en bok, slå på din tv och bara njut.

Ont i nacken är ett vanligt problem i vardagen, särskilt om man sitter många timmar i skolan eller arbetar vid datorn. De flesta har haft det någon gång i livet och många har det nu. Man drar sig för att anstränga sig på något sätt för att inte förvärra situationen och faller då ur sina vanor. Vårt råd är att träna efter massage. Med en massagestol hemma så har du alltid möjlighet till en avslappnande massage som mjukar upp dina ömma muskler innan du ger dig av på en löprunda eller ett pass på gymmet, helt utan smärta. En solklar investering som förhöjer ditt välmående.

 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se