MENY
 

Bollar


Under denna kategorin finner du bollar som fitnessboll, gymboll, medicinbollar med flera som ger dig en varierad träning.

Bollar Våra fitnessbollar har hög kvalité med ett lågt pris
Sporttema erbjuder olika bollar anpassade för träning i form av fitness och balansträningar. Vi har bland annat medicinbollar som är jättebra för att träna skuldror, armar och core muskulaturen ryggen. Vi har även Wall ball som används mycket inom bland annat crossfit.Sporttema erbjuder frifrakt och 30 dagars öppet köp.
Har du frågor eller funderingar kring våra olika bollar kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst härHär nedan finner ni alla produkter i kategorin bollar.


 
 
17 produkter
 
 •  
  Pump till päronbollar, medicinbollar, fotbollar etc.
  75 kr
   
   
 •  
  Mjuk boll för att klämma på. Tränar händer, fingrar och underarmar. Perfekt att ha på kontoret för att undvika musarm. Mycket bra stress avkoppling.
  99 kr
   
   
 •  
  Fitnessboll från en ny generation av professionella gym bollar. Tillverkad av pvc och tål en belastning på upp till 600 kg! 
  239 kr
   
   
 •  
  Medicinboll tillverkad i kraftigt gummi. Finns i fem tyngder 1 kg - 5 kg.Diameter från ca. 19 cm till 23 cm.Våra medicinbollar är tillverkade av ett starkt gummiskal som är fyllt med luft. Skalet har en struktur på utsidan som gör bollen greppvänlig.  Detta är en mycket robust hållbar medicinboll.Att träna med medicinboll är utmärkt sätt att träna hela kroppen.Förbättrar grundläggande styrka, leder, koordination, rörelseomfång och flexibilitet.Kan användas för att träna explosiv kraft och förbättra kordnationen.Mönstret på utsida gör bollarna greppvänliga och halkfria.
  245 kr
   
   
 •  
  Slamballs i kraftigt gummi. Viktfyllda bollar utan studs. Framtagna för explosivitetsträning, styrketräning, koordinationsträning mm.
  280 kr
   
   
 •  
  Slamball med vikt 7 kg som passar för träning i grupp eller enskilt. Halktfritt grepp och bra kvalitet. Utmärkt för funktionell träning. 
  349 kr
   
   
 •  
  Fitnessbollen har en diameter från 55-65 cm. Rosa färg. Fitnessbollen ger möjlighet til en lång rad övningar. Speciellt bra för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Rekommenderas också som stol. Levereras med träningsprogram på DVD med svensk/norsk/dansk tal. Bollen är explosionssäker. Levereras med pump. Max personvikt 165 kg.
  399 kr
   
   
 •  
  Slamball med vikt 8 kg som passar för träning i grupp eller enskilt. Halktfritt grepp och bra kvalitet. Utmärkt för funktionell träning. 
  399 kr
   
   
 •  
  Fighter medicinboll 5,6,7,8,10,12kg.Svart läder.Traditionella medicinbollar (studsar ej).Diameter ca. 23 cm till 29 cm.
  475 kr
   
   
 •  
  Litet och praktiskt ställ för upp till 3 medicinbollar. 
  725 kr
   
   
 •  
  Vägghållare för fitnessbollar. Passar alla storlekar.Märke Reebok. 
  799 kr
   
   
 •  
  Boll nästan helt utan studs, särskilt utvecklad för tunga WallBall-övningar.
  995 kr
   
   
 •  
  Denna "halva" boll är det perfekta redskapet för balansträning och aerobisk träning som erbjuder en lång rad med övningar. Balansträningen hjälper till att utveckla koordination och att stärka muskulaturen för balans på djupet vilket annars är svår att nå.¨ Genom att ändra lufttrycket i bollen kan svårighetsgraden justeras.    
  995 kr
   
   
 •  
  Medicinboll i gummi med grepp.
  1 175 kr
   
   
 •  
  Boll nästan helt utan studs, särskilt utvecklad för tunga WallBall-övningar.
  1 495 kr
   
   
 •  
  Gör som proffsen, använd medicinboll i träningen. Väl ägnad till användning i olika sit-ups varianter. Ger magmusklerna en rejälökt! Jättebra för att träna skuldror, armar och core muskulatureni ryggen. Kombinera gärna med balanskuddar
  395 kr
   
   
 •  
  Fitness ball ger dig möjlighet till en lång rad effektiva och stärkande övningar. Även kallad pilatesboll / träningsboll.  
  399 kr
   
   
 

Sporttemas bollar är anpassade för att göra din träning effektivare.

BollarSporttemas bollar för fitness och yoga ger dig en bra utmaning i din träning och ökar din balans i vardagen.
Våra fitnessbollar passar utmärkt för universal träning inom fitness, pulsträning samt rehabilitering för hemanvändning och kommersiellt bruk. Fitnessbollen ger möjlighet till en lång rad övningar. Speciellt bra för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Rekommenderas också som stol.

Olika övningar med en medicinboll


uppåtkast med en medicinboll

-Håll medicinbollen framför dig med armbågarna mot din kropp. Sätt dig ner och skjut sedan bollen upp i luften samtidigt som du reser dig upp igen.
-Fånga medicinbollen samtidigt som du sitter ner igen.


Kast åt sidan

-Stå med axeln riktad mot en vägg och vrid hela din överkropp från ena sidan till andra sidan, Kasta bollen mot väggen och fånga bollen när den studsar tillbaka igen.
-Kör denna övningen en minut, ändra sedan position så att den andra axeln är riktad mot väggen.


Kasta medicinbollen bakåt

-Böj dig lätt framåt för att sedan föra bollen ovanför huvudet med kraft och kasta den bakåt.
-Tävla gärna med en kompis om vem som kan kasta det längsta kastet bakåt.


Boll mot golvet

Kasta bollen i golvet med kraft. Fånga bollen efter en studs och repetera övningen igen.


Armhävning

-Gör armhävningar med ena handen lutad mot medicinbollen.
-Ändra hand och fortsätt med armhävningarna.


Kast till en vän

-Ställ er med ett lagom avstånd och kasta medicinbollen till varandra.
-Detta ger en ökad styrka i armarna men även koordinationen ökar.


Medicinboll

Medicinboll är en stoppad läder- eller gummiboll som används vid styrke- och gymnastikövningar. Den har en diameter på 30 till 35 cm, och väger vanligtvis 1-5 kg men förekommer även i tyngre och lättare varianter. Den spelar en viktig roll inom idrottsmedicinen och används ofta vid rehabilitering.

Sporttema erbjuder flera olika bollar.

Klicka gärna runder på våra olika kategorier av fitness & Yoga. Vi erbjuder bland annat prisvärda och snygga gymmattor, Träningsband, Viktmanchetter och Foamrollers. Alla våra produkter har frifrakt och garanti på 30 dagars öppet köp. Vi kan även skryta om att vi erbjuder bästa prisgaranti, vilket vi är väldigt stolta över.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar kring våra produkter för bollar till vår Kundtjänst
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se