MENY
 

Spikmatta


Känn spänningen släppa i kroppen


Spikmatta Sporttema erbjuder produkter av hög kvalité till lågt pris
Har du fått nog av att alltid ha spänningar i kroppen? då ska du testa Sporttemas fantastiska och prisvärda spikmattora. Spikmattan ger dig en avslappnande stund med små plastpiggar som hjälper dig att bli kvitt både fysiska och psykiska spänningar i kroppen.

Varför ska du använda en spikmatta?

Shakra spikmatta är en spikmatta för akupunktur och akupressur som hjälper till att lösa upp spänningar i kroppen och ge djupavslappning. Spikmattan tar lite plats i hemmet och det är lätt att ta med sig spikmattan på semester. Du kan även sova med din spikmatta om du känner att du inte hinner använda den under dagen. Ett effektivt och smidigt sett att må bra på.


Sporttema erbjuder frifrakt och 30 dagars öppet köp.
Har du frågor eller funderingar kring vår spikmatta kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst här


Kolla gärna in alla vår spikmatta här:

 
 
1 produkter
 
 •  
  Modern utgåva av spikmatta med små plastpiggar. Spikmattan kan hjälpa dig att bli kvitt både fysiska och psykiska spänningar i kroppen. Kroppens tyngd mot piggarna ökar blodcirkulationen och stimulerar nervsystemet.   
  499 kr 249 kr
   
   
  I lager
 

Spikmatta mot värk i muskler

Spikmatta genom att använda dig utav denna kommer du att kunna öka välbefinnandet snabbare, frigöra endorfinet i kroppen och minska på din smärtkänsla.
Sporttema har en rad olika massage produkter som hjälper dig att släppa på spänningarna i kroppen och minska på stressen. Har nedan har vi listat upp våra favoriter som vi rekommenderar:


- Mini foamroller En mini foamroller är perfekt att sätta under sätet, benet, underarmen eller baksidan när man ska lösa upp stela muskler.
- Accupoint massager AccuPoint Massager har en ergonomisk design som är skräddarsydd för ryggraden så att den skapar tryck på ömma punkter över ryggen.
- Massagestol Är en exklusiv massagefåtölj med värmefunktion. Inkl. Nack- och fotmassage. 5 automatiska helkroppsprogram.


Varför ska du köpa en spikmatta från Sporttema?

Inte nog med att du får fri frakt och 30 dagars öppet köp på spikmattor vi kan även erbjuda lägsta prisgaranti på våra produkter. Väljer du en från Sporttemas får du en matta med hela 210 stycken knoppar som har 42 piggar på varje knopp. Detta innebär att du får 8820 piggar på din kropp som hjälper dig att frigöra smärtan på din kropp utan att du behöver byta ställning. Spikmattor är även bra mot muskelsmärtor och stelhet. Den ger dig även ökad energinivå, ökad sömnkvalitet och bättre avslappning. Kan också användas vid rehabilitering och efter träning.Men vad är egentligen en spikmatta?

Spikmattan har fått ett dåligt rykte tack vare att fakirer använde mattan som magi. Spikmattans rykte har även försämrats på grund av att man trodde att man skadade sig av spikarna. Detta stämmer verkligen inte då vikten fördelas relativt jämnt över spikarna och därför gör det inte ont alls. På senare tid har spikmattan framtagits i form av plasttaggar för att massera och mjuka upp stela muskler och leder.

Hur använder man sig utav en spikmatta?

Börja med att lägga din spik matta på ett mjukt underlag, förslagsvis sängen. Lägg dig bekvämt på mattan så att huden vilar mot piggarna. Slappna av och andas djupt. Känner du att det gör ont när du lägger dig mot piggarna så använd dig utav ett tunt tyg mellan huden och piggarna. På så vis vänjer du dig gradvis.Hur ofta ska du använda dig utav din spikmatta

Börja med att ligga på din spikmatta cirka 10–15 minuter för att sedan öka upp till 20–40 minuter per tillfälle. Tänk på att det absolut inte är farligt att ligga på spikmattan längre, så du behöver inte vara orolig att om du råkar somna. Avslappning eller lugn aktivitet rekommenderas efter användningen.Vad är det som gör spikmattan så bra?

Spikmattan är bra på den viset att du kan använda mattan för avkoppling och vila. Spikmattan är lätt att ta med till olika aktiviteter eller från jobb och hemmet. Du behöver inte någon erfarenhet av att ligga på en och i regel finns det inte några biverkningar. Spikmattan kostar lite och ger mycket för både kropp och själ.

Specifika områden man kan använda en spikmatta på

Spikmattan kan användas vid flera områden på kroppen, bland annat på sätet, knä och lår. Väljer du att använda spikmattan liggandes på magen rekommenderas ett tunt tyg över mattan.
Tänk på att huden i ansiktet är extra känslig. Använd ett tunt bomullstyg mellan matta och hud om du vill.
Använder du spikmattan vid nacken så lägg en kudde under mattan så att den formar sig efter nacken.

Hur rengör man en spikmatta?

Du kan lätt handtvätt din Spikmatta efter behov. Börja med att ta ut skumgummimadrassen och tvätta sedan mattan i ljummet vatten med lite tvättmedel i. Därefter kan den sköljas och hängas upp att dropptorka. Undvik tvättmaskin och torktumlare, då piggarna kan skadas.

Sporttema erbjuder spikmattor av hög kvalité.

Klicka gärna runder på våra olika kategorier av fitness och yoga. Vi erbjuder bland annat prisvärda och bekväma Foamroller, Hopprep, Bollar och Magtränare. Alla våra produkter har frifrakt och garanti på 30 dagars öppet köp. Vi kan även skryta om att vi erbjuder bästa prisgaranti, vilket vi är väldigt stolta över.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar kring vår spikmatta till vår Kundtjänst
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se