Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Styrketräning | Multigym | FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder
FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder

Art. nr: 3580
 
 
Beställningsvara, 2-3 veckor
Prova hemma i upp till 30 dagar
Sänds direkt från leverantör.
 
42 199 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Design, funktionalitet och stabilitet - FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station imponerar utan tvekan inom alla områden.
Med hemmagymmet av studiokvalitet tränar du din bröst- och axelmuskulatur på bästa sätt. Tack vare de två separata viktblocken får fri träning på ett hemmagym en ny dimension.

Fri bröstträning för större bröstmuskulatur

Med FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station tränas hela bröstmuskulaturen effektivt. Tack vare det fria rörelsemönstret är det möjligt att, med hjälp av små vinkeländringar, träna både den nedre, den mittersta och den övre delen av bröstmuskulaturen. Här kommer verkligen den enorma fördelen med träning med kabeldrag till sin rätt, eftersom den är bra mycket effektivare än traditionella bröstpressar med en förutbestämd rörelse.

Bredare axlar genom mycket effektiva axelpressar

De omtyckta axelpressarna räknas till basövningarna inom kraftsport och hör till de effektivaste övningarna för axelmuskulaturen. Det fria rörelsemönstret gör att också de stabiliserande musklerna, d.v.s. de muskler som är inblandade i funktionella rörelser, tränas. Denna träning är perfekt för att förebygga överbelastning och skador. Dessutom belastas och tränas triceps effektivt under utförandet.

Två separata viktblock för en balanserad styrketräning

Viktbelastningen hos FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station skapas av två oberoende viktblock (2 x 72 kg), som garanterar en balanserad styrketräning där den starka kroppssidan inte tar över arbetet från den svagare. Resultatet är en mer estetisk kropp utan muskulära obalanser.

Modern design i sportig form

FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station uppvisar sportighet. Detaljerna är beviset. De eleganta runda rören övertygar med en elegant robusthet, som står för hållbarhet och kvalitet. Det matchande svarta utförandet ger också en modern look med vilken INSPIRE Chest/Shoulder Dual Station fascinerar
Mer information
Märke FINNLO MAXIMUM by HAMMER
Funktioner/Extrautrustning Kabeldragträning med studiokvalitet
Två separata kabeldragmoduler
Bästa studiostabilitet
Dual Station för bröst och axlar: Träning av 2 muskelgrupper på en maskin
Sätets höjd kan justeras
Kompakt konstruktion
2 separata viktblock (2 x 72 kg)
Max motstånd på 72 kg för kabeldrag

Viktskiva 2 x 72 kg
Max motstånd 72 kg
Maxiamalt viktanvändning 72 kg per sida
Träningsmöjligheter Bröstpress, ställbar bänk, negativ bröstpress, butterfly, axellyft åt sidan, framåtlyft
Vikt 270 kg
Max kroppsvikt 180 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H) 150 x 137 x 157 cm
Leveranstid 6-8 arbetsdagar
Leveransinformation Leverans till tomtgräns (lämna ditt telefonnummer vid beställningen så att vi kan ordna en lämplig leveranstid för dig)
 

Produktomdömen

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):