Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Suspension Training | MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul
MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul

MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul

Art. nr: 8833811
 
 
Finns i lager (7)
Prova hemma i upp till 30 dagar
1-3 dagars leveranstid
 
699 kr (Leverantörens listpris 899 kr)
Lägsta pris 30 dagar 699 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Med MultiTrainer tränar du funktionellt med hjälp av din tyngd och gravitationen som motstånd. Ett hett alternativ till TRX band.

Systemet består av remmar som lätt kan fästa vid dörren eller i ett träd/gren etc utomhusÄndarna av dessa band är försedda med mjuka grepp för händer och fötterEtt enkelt men mycket effektivt system för att stärka din muskler som blev snabbt mycket populärt för alla typer av användare.

  

Tack vare att du arbetar med rörelser som involverar flera muskelgrupper samtidigt får du bättre effekt av din träning än om du tränar isolerade övningar i träningsmaskiner. Man kan träna ett stort antal övningar för hela kroppen.

 

De främsta fördelarna med MultiTrainer InSPORTline är ett lågt pris, hög effektivitet och att det tar liten plats.

 

Paketet innehåller en smidig förvaringsväska, vilket gör MultiTrainer InSPORTline smidig att förvara eller ta med på resan.

 

Så här går det till:
Du kan fästa upp MultiTrainer i princip vart som helst. Över en dörr är smidigt hemma och är du utomhus kan du fästa det runt en gren eller en stång. Sen är det bara att börja träna. Du justerar belastningen genom att förlänga eller korta remmarna eller genom att ta ett steg framåt eller bakåt. Hur enkelt som helst. Det gör att MultiTrainer passar alla – gammal som ung, elit som motionär. Belastningen justeras på några sekunder efter din förmåga och kapacitet. Det gör också att du kan utvecklas med MultiTrainer , när du hela tiden kan öka belastningen.

 

Den stora fördelen med att träna med MultiTrainer är att träningen blir instabil. Och varför är då det bra? Jo, för om du tränar i en gymmaskin isolerar du enskilda muskler. Gör du till exempel bröstpress i en maskin tränar du väldigt effektivt de stora bröstmusklerna. Problemet är att maskinen balanserar övningen/rörelsen åt dig och eftersom kroppen slipper balansera rörelsen missar man att träna många små stabiliserande muskler. Om du istället gör en push-up i MultiTrainer med handtagen nära marken får vi en instabil övning. Nu krävs inte bara en kraft rakt ner för att utföra din push-up utan kroppen måste även aktivera flera små stabiliserande muskler för att stabilisera händer, armar, axlar och skuldror i rätt position. Du tränar fortfarande samma övning som i maskinen men med fler aktiva muskler. Samtidigt aktiverar du bålen (rygg och mage) under i princip alla övningar. träningen blir mer lik verkligheten och vardagens krav, där vi själva måste balansera våra rörelser. Resultatet blir en stark och funktionell kropp.

 

Att träna med MultiTrainer innebär att du använder din egen kroppsvikt som motstånd när du utför dina rörelser. Det gör träningen lättillgänglig. MultiTrainer är liten och lätt att ta med, vilket gör att du alltid kan ha den med dig.

 

Detta redskap av typ trx band ger dig möjlighet att träna hela kroppen med din kropssvikt som motstånd, och motståndet är reglerbart. På Youtube finns massor med trx övningar.  


Manual på engelska

 

Rekommendation av tillbehör för effektivare träning (Se produkter till höger)

 • Takfäste för att fästa i taket istället för dörren
 • Fitnessboll - använd i kombination för att effektivisera träningen ytterligare med mera instabilitet.
 • Dörrtrapets - Kombinera träningen med detta redskap
 

Produktomdömen

 • Produktbild MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul
  2020-04-18
  Superfornøyd
 • Produktbild MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul
  2018-10-27
  Snabbt enkelt, mycket nöjd!!
 • Produktbild MultiTrainer (Typ TRX) svart/gul
  2018-07-21
  Helnöjd, enkel allträning. Har den i dörren men funderar på att köpa fästet i taket. Rekommenderar, väl värt pengarna

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Relaterade

Fitnessboll 75 cm, max 600 kg belastning
249 kr

Fitnessboll 75 cm, max 600 kg belastning

Fitnessboll från en ny generation av professionella gym bollar. Tillverkad av pvc och tål en be...
Takfäste
249 kr

Takfäste

Takfäste / takkrok för bland annat boxsäckar och multitrainer. Klarar vikt upp till 120 kg.

Bruksanvisning

 
Videoklipp 1