Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Pulsklocka

Pulsklocka

Få ut mer av din träning med en pulsklocka. På Sporttema hittar du ett brett utbud av prisvärda fitness- och pulsklockor av hög kvalitet. Pulsklockan är hjälpmedlet för dig som vill få bättre överblick över dina träningsresultat, vare sig du är fritidsmotionär, gymproffs eller bara vill få användning av det där dyra gymkortet som ligger och skräpar i byrålådan.


Pulsklockan är det perfekta verktyget för dig som gillar att vara aktiv. Vare sig du föredrar simning, löpning, cykling eller att lyfta skrot så kommer du finna att pulsklockan hjälper dig förbättra dina resultat och gör din träning roligare.


Alltid fri frakt och öppet köp

Vi tycker inte att det ska kosta något extra för dig att få hem din pulsklocka. Därför har vi alltid fri frakt. Skulle du inte vara nöjd med ditt köp har du alltid möjlighet att returnera ditt köp i 30 dagar från och med det datum som klockan levererats hem till dig.

Ta en titt här nedan på vårt utbud av pulsklockor, eller läs mer om vad du ska tänka på här.

Läs mer
Pulsklocka inSPORTline Fit
8802713
Tillfälligt slut

Pulsklocka inSPORTline Fit

Pulsklocka i modern design och en rad av funktione...