MENY
 

Pulsklocka


Få ut mer av dina träningspass med en pulsklocka.


Pulsklocka Vi på Sporttema har ett stort utbud av prisvärda pulsklockor av hög kvalitet och snygg design, vi har även fitnessklockor till ett bra pris. Sporttema har pulsklockor i olika storlekar och modeller så du lätt ska kunna välja vilket pulsklocka som passar just dina önskemål bäst.

Mmed en pulsklocka är det alltid lätt att komplettera din träning. Sporttemas utbud av pulsklockor gör att din träning blir roligare och effektivare. Våra pulsklockor ger ett bättre resultat på din träning och du kommer att nå dina mål snabbare. här nedan har vi listat upp några av våra olika pulsklockor så du lättare kan välja den pulsklocka som passar dig bäst:

iFit Duo Cloud En fitnessklockasom du kan vända på. På den ena sidan har du en vanlig klocka med urskiva, på den andra sidan en LCD-skärm med statistik och träningsdata

iFit Vue Armbandsur som automatiskt upptäcker när du går, springer eller sover. Se aktivitetsstatistik, logga kalorier och motta statistik, logg kalorier och motta händelser från din smarttelefon via OLED touchskärmen.

Fit Classic women Solid klocka och fitnessräknare i ett. Sifferskivorna visar steg och kalorier. Klockan är vattenavstötande och räknar aktivitet genom hela dagen. Synkroniseras till iFit via Bluetooth och har applikationer för Android och iOS tillgängliga. Justerbart armband.

Har du frågor eller funderingar kring våra olika pulsklockor så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärnaKolla gärna in alla våra olika pulsklockor här:

 
 
8 produkter
 
 •  
  Armbandsur som automatiskt upptäcker när du går, springer eller sover. Se aktivitetsstatistik, logga kalorier och motta statistikk, logg kalorier og motta varsler från din smarttelefon via OLED touchskärmen. • Akselerometer med tre akser. • Justerbart armband • Vattenavstötande • Trådlös synkronisering med BLE-teknologi. • Fyra till sex månaders levnadstid på batteriet • Kopplar till iFit • Applikationer för Android och iOS(Telefonen på bilden ingår inte) 
  595 kr
   
   
 •  
  Armbandsur som automatiskt upptäcker när du går, springer eller sover. Vibrationer påminner dig om att röra på dig eller när det är dags att vakna.
  699 kr
   
   
 •  
  Armbandsur som automatiskt upptäcker när du går, springer eller sover. Se aktivitetsstatistik, logga kalorier och motta statistikk, logg kalorier og motta varsler från din smarttelefon via OLED touchskärmen.
  1 299 kr
   
   
 •  
  Solid klocka och fitnessräknare i ett. Sifferskivorna visar steg och kalorier. • Vattenavstötande (IPX 7) • Räknar väckningar och sykluser av lätt och djup sömn • Räknar aktivitet genom hela dagen • Synkroniseras till iFit via Bluetooth • Appliaktioner för Android och iOS tillgängliga • Justerbara armband • S/M eller L/XL storlekar • Uppladdbart 7-dags litium-ion batteri 
  2 995 kr
   
   
 •  
  En fitnessklocka som du kan vända på. På den ena sidan har du en vanlig klocka med urskiva, på den andra sidan en LCD-skärm med statistik och träningsdata. iFit Duo passar på kontoret och på träningen! – Aviseringar från smarttelefon – Vattentät – Synkroniserar till iFit app via Bluetooth – Appar tilgänglig för både iOS och Android 
  3 995 kr
   
   
 •  
  En fitnessklockasom du kan vända på. På den ena sidan har du en vanlig klocka med urskiva, på den andra sidan en LCD-skärm med statistik och träningsdata. iFit Duo passar på kontoret och på träningen! – Aviseringar från smarttelefon – Vattentät – Synkroniserar till iFit app via Bluetooth – Appar tilgänglig för både iOS och Android 
  3 995 kr
   
   
 •  
  En fitnessklocka som du kan vända på. På den ena sidan har du en vanlig klocka med urskiva, på den andra sidan en LCD-skärm med statistik och träningsdata. iFit Duo passar på kontoret och på träningen! – Aviseringar från smarttelefon – Vattentät – Synkroniserar till iFit app via Bluetooth – Appar tilgänglig för både iOS och Android
  4 999 kr
   
   
 •  
  Pulsklocka i modern design och en rad av funktioner som passar många typer av sporter. Pulsklockan har en stor och väldisponerad display, bra knappar och är lättanvänd. Pulsklockan levereras tillsammans med ett trådlöst pulsbälte.  Utmärkt för att effektivisera din träning.
  499 kr
   
   
 

Registrera din puls och aktivitet under hela dagen.

Pulsklocka Under denna kategorin har vi all våra snygga och kvalitetssäkra pulsklockor till mycket låga priser
Kolla gärna in Sporttemas pulsklockor som är anpassade för en effektiv träning:


- iFit Act Armbandsur som automatiskt upptäcker när du går, springer eller sover.
- iFit Link denna pulsklocka har vibrationer som påminner dig om att röra på dig eller när det är dags att vakna.
- iFit Classic Man Solid klocka och fitnessräknare i ett. Sifferskivorna visar steg och kalorier.


Varför ska man använda en pulsklocka i träningen?

Med en pulsklocka kan du smidigt mäta och registrera din puls och aktivitet under hela dagen. Önskar du uppnå en viss puls är en pulsklocka mycket smart då du kan förvissa dig om att din träning ger resultat. En pulsklocka med pulsmätare är ett fantastiskt träningsredskap för dig som vill få ut mer av dina träningspass! Pulsklockor och träningsklockor har blivit ett måste för väldigt många löpare, cyklister och andra idrottare som vill ta sitt resultat till nya nivåer.Sporttemas pulsklockor

Träningsklockor och pulsklockor har blivit ett måste för väldigt många löpare, cyklister och andra idrottare. Förbättra dina träningsresultat och nå nya nivåer. Vi på Sporttema har ett stort utbud av träningsklockor från välkända varumärken såsom Steelflex och inSPORTline. Hos oss hittar du ett stort sortiment av pulsklockor och träningsklockor med GPS till låga priser.
Varför ska man mäta sin puls?

Genom att mäta din puls får du en ökad förståelse för din kropp och hur den agerar i vissa situationer. Är du på väg att bli sjuk kan pulsen vara ovanligt hög och då vet du att du kanske ska ta det lite lugnare. Om den däremot håller sig låg vet du att du kan köra på lite extra.....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra olika pulsklockor så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se