MENY
 

Multigym


Ett multigym ger dig en hel träningsanläggning på en liten yta.


Multigym Sporttema erbjuder prisvärda multigym med hög kvalitet och 30 dagars öppet köp. Ett multigymmet ger dig en mångsidig och varierande träning och ger dig även möjligheten att kunna utveckla din kreativitet i ditt träningspass. Med ett multigym tränar du effektivt hela kroppen utan att behöva byta maskin vilket gör det lättare att alla funktioner i hemmet. Ett multigym är en så kallad platssparande träningsmaskin, det vill säga att med så pass många funktioner som ett multigym ger så tar den väldigt lite plats. Sporttema erbjuder allt från små multigym till större gym med fler funktioner allt för att det ska passa just dina behov.


Kolla gärna in Sporttemas tillbehör till multigym
för att få ett komplett hemmagym. Kolla även in Sporttemas utbud av bland annat multifunktionsmaskiner , armmaskiner , benmaskiner , bröst och axelmaskiner och magmaskinerSyftet med ett multigym är att du ska kunna variera din träning och träna flera olika muskler under samma träningspass. Med bra tillbehör och rätt kunskap kommer du att kunna maximera din träning och få så mycket mer utav ditt pass än om du skulle köra på standardutrustningen som kommer till ditt multigym.


Hos Sporttema har vi ett stort och utbud av bästa kvalitet och pris så du ska känna dig nöjd. Klicka dig gärna omkring på våra olika kategorier på Sporttema.se

Är du fortfarande osäker på vilket multigym du vill ha? då kan du kontakta vår kundtjänst som hjälper dig med alla dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av multigym :

 
 
23 produkter
 
 •  
  Litet och smidigt multigym för träning i hemmet. Totalt ca 30 övningar för hela kroppen.
  4 995 kr
   
   
 •  
  En komplett träningsanlägning till ett lågt pris. Tränar effektivt hela kroppen. Placeras lätt då den tar lite plats.
  6 495 kr 5 995 kr
   
   
 •  
  Multigym med över 100 övningar för hela kroppen. Motståndet genereras av två kolvar fyllda med kväve och garanterar en jämn och kontinuerlig rörelse. 
  7 995 kr
   
   
 •  
  Multigym där 2 personer kan träna samtidigt. Bra stoppning i dynorna gör den skön att träna på. Enheten med stepper och dipsstation kan monteras på höger eller vänster sida. Ett av få multigym på under 2 m i höjd.
  8 995 kr
   
   
 •  
  Body Solids minsta modul. Ger mycket träningsmöjligheter på en liten yta. 40 olika övningar. Maskinen har ett viktmagasin på 73 kg. Liksom alla Body Solids gym är G1S väldigt lättanvänd. Man behöver aldrig ändra några kablar när man växlar mellan olika övningar.
  8 995 kr
   
   
 •  
  En mycket solid Multigym med inbyggt viktmagasin på 90 kg. Fyra arbetsstationer ger bra stabilitet.
  11 990 kr 9 450 kr
   
   
 •  
  Men’s Health testvinnare med motstånd upp till 100kg. Revolutionerande motstandsteknologin TNT: Inga vikter, inget buller, inga stora rörelser för motståndsreglering. Sofistikerat kabelsystem med många justerbara glidpostioner. Över 100 olika övningsalternativ.
  9 995 kr 9 495 kr
   
   
 •  
  Multigym med stor variation och över 100 olika övningar för effektiv styrketräning av hela kroppen. 91 kg viktmagasin räcker till för de allra flesta.
  14 995 kr 9 995 kr
   
   
 •  
  Rejält och kompakt multigym med många möjligheter.
  10 995 kr
   
   
 •  
  Revolutionerande multigym utan viktmagasin med oanade möjligheter. Motstånd på upp till 125 kg!, smidig och tyst gång - inga slamrande viktmagasin.  
  11 995 kr
   
   
 •  
  Testvinnande multigym med en mängd övningar, totalt över 100 övningar. Bänk ingår i priset. 
  15 980 kr
   
   
 •  
  Autark 2500 - En träningshörna i hemmet med "Kraftturbo" för professionell fitness- och styrketräning hemma. Med bensträckar-/benböjarfunktion och förbättrad benpressUppgradering av FINNLO Autark 2200 med BenpressMed det förstklassiga hemmagymmet Autark 2500 från FINNLO kan du äntligen träna kroppens alla viktiga muskelgrupper hemma, som i en professionell fitnesstudio. Utrustad med viktblock på 80 kg (kan höjas upp till 100kg vid köp) får även avancerade styrketränare möjlighet till effektiv muskeluppbyggnad. 
  19 495 kr
   
   
 •  
  Effektiv träning för alla stora muskelgrupper. Justerbar bänk och ryggstödMycket tillbehörRobust konstruktion Stilren design 
  19 990 kr
   
   
 •  
  Komplett hemgym för hemanvändaren eller lilla företaget som söker många övningar på liten plats. Exempel på övningar är latsdrag, rodd, butterfly, ben, biceps och mabträning. Viktmagasin på 80 kg fördelat på 16 viktplattor.  
  19 995 kr
   
   
 •  
  Body Solid G6B är packad med övningar. Träna latsdrag, triceps, biceps, sittande rodd, ab-crunch m.m.Body Solid G6B har en avancerad teknik som slår alla konkurrenter. Det patenterade Bi-Angular funktionen guidar rörelsen i en optimal rörelsebana. Motståndet kommer ifrån två håll. Emot kroppen och utåt sidorna. Ger ett skönt och naturligt rörelsemönster som dessutom ger 25% mer muskelstimulering.
  19 995 kr
   
   
 •  
  Multigym i gymkvalitet för professionell träning i hemmet eller lilla företaget. Detta gym har bland annat integrerat uttag för träning av buk och ryggmuskulaturen. Benspark/lårcurl som är justerbar.  En komplett maskin för träning av hela kroppen. 
  22 995 kr
   
   
 •  
  Denna kompakta, professionella och mångsidiga hemmagym övertygar med två oberoende dragtorn. Den lämpar sig perfekt för "funktionell träning", fitnesstrenden med maximal rörlighet. Med 2 x 75 kg block, ett professionellt utbud av tillbehör och en gymtypisk pullup-station kommer du att kunna utföra en mängd olika övningar.
  24 995 kr
   
   
 •  
  Mycket kraftigt Multigym i snygg design för företagsmarknaden eller den kräsna hemanvändaren. Tar liten plats.
  27 995 kr
   
   
 •  
  96 kg viktblock och solida styrstänger Fristående drag- och tryckmodulOmfattande tillbehörFria motionsrörelser för bröstträning
  29 990 kr
   
   
 •  
  Body Solids Största multigym. G9S har två viktmagasin så att två personer kan träna samtidigt. Flera olika stationer och många övningar. Justerbar för att passa användare i olika storlekar.
  32 495 kr
   
   
 •  
  Fri träning med cable pull-system inclusive bänk Professionell, gymliknande pull-up bar Två oberoende höjdjusterade cable pull-moduler Platssparande trekantsformad design
  39 990 kr
   
   
 •  
  En mycket kraftig multiapparat som ger möjlighet till över 40 bra övningar. Styrketränar hela kroppen, träning för specifika idrotter och rehabiliteringsträning. Här kan flera personer träna samtidigt. 2 inbyggda viktmagasin med 100 kg vikter i var (tot 200 kg).
  41 995 kr
   
   
 •  
  96 kg viktblock och solida styrstängerFristående drag- och tryckmodulOmfattande tillbehörFria motionsrörelser för bröstträning
  44 990 kr
   
   
 

Med ett multigym tränar du effektivt hela kroppen.


Multigym Med ett multigym får du en hel träningsanläggning på en liten yta. Sporttema erbjuder hemmagym av enklare design som är anpassade för hemmabruk men även multigym för kommersiella verksamheter som företag och gym. Ett multigym erbjuder ett effektivt sätt av mångsidig träning. Vill ni vara fler som tränar samtidigt på samma multisgym så rekommenderar vi er att välja en modell som har flera viktmagasin som ni då kan träna på multigymmet oberoende av varandra. Kolla gärna närmare på dessa produkter om du är intresserad av att mer fokusera på en speciell muskelgrupp:

-multigym Anpassat för att träna hela kroppen.
- multifunktionsmaskiner Är också anpassat för att träna flera muskelgrupper samtidigt.
- armmaskiner Lämpar dig för dig som vill träna upp dina armmuskler
- benmaskiner Med denna maskin tränar du upp benens framsida och baksida.
- bröst och axelmaskiner Tränar upp din hållning men även din styrka i axlarna.
- magmaskiner Lämpar sig för magräning och stärka din kroppshållning.Sporttema har många olika multigym och tillbehör till ditt multigym som passar alla behov. Med ett bra tillbehör och bra multigym kommer du att kunna få ett effektivt och smidigt träningspass när du övar upp din styrketräning.


Multigym är en platssparande träningsmaskin som ger dig möjligheten att utföra många olika övningar på en och samma maskin. Multigymmet är enklare att använda än friviktsmaskiner. Multigym är enklare att använda än friviktsmaskiner. Fördelen med multigym är att du kan göra många övningar i samma maskin och de är lätta att använda. Du kan inte göra många fel. Tröskeln för att använda ett multigym är låg. Det är en fördel, särskilt för motionärer och för dem som inte har tränat så mycket.

Tips vid köp av ett multigym

Multigym finns i många olika storlekar och modeller och därför finns det möjlighet till olika antal övningar man kan utföra på ett multigym. De flesta multigym ger dig möjlighet att utföra ett antal basövningar som till exempel rodd där du sitter, bröstpress, benpress och bencurl. Ett multigym tar inte så mycket plats i och med dess många olika funktioner den ger men kostar en del. Om man tänker ur ett långsiktigt perspektiv så kommer man garanterat att spara mycket pengar att investera i ett multigym jämfört med att köpa medlemskort på ett gym år efter år.

Att tänka på när du köper ditt multigym är:

Vikterna
Köper du ett multigym utrustad med viktmagasin är det viktigt att du väljer ett multigym där viktmagasinen passar just för dig och dina behov. Vet du om att du ska köra på lättare motionsstyrketräning så räcker oftast ca 60 kg + i vikter. Ska du däremot köra mer avancerad träning bör viktmagasinet vara 85 + kg.

Storleken
En viktig del när du ska köra och köpa ett multigym är att se till att du har tillräckligt stor plats för att placera ditt multigym vare sig det är i hemmet eller på din arbetsplats. En annan viktig detalj att tänka på vid köp av ett multigym är att du kan använda ditt multigym obehindrat på det utrymme där du vill använda din maskin. Tänk på höjden - speciellt om du funderar på att placera multigymmet i källaren!

För vem ska multigymmet anpassas till?
Ett multigym passar de flesta och de kan utgöra ett mycket bra träningsalternativ för många oavsett nivå. Fördelen med ett multigym är att du själv bestämmer vilka vikter du vill använda och du anpassar dina träningspass efter hur mycket tid och energi du har för stunden. Det blir lättare att klämma in ett träningspass eftersom du har ditt träningsredskap nära till hands.

Hur installerar man ett multigym hemma?
Att installera ett hemmagym kräver 4–8 timmars arbete och delarna kan vara ganska tunga, och många, så planera denna detalj noga i samband med köp av ditt multigym.

Slutligen
Ett multigym har fördelarna som bland annat: enkelhet, säkerhet, tillgänglighet och effektivitet, dessa fördelar är de vanligaste anledningarna till köp av ett multigym, jämfört med köp av fria vikter. Om ditt mål är att kunna träna hela kroppen på ett effektivt sätt och bli starkare och bygga muskler då är förmodligen ett multigym det rätta redskapet för dig. Ett multigym är kompakt, enkelt att använda och säkert om du tränar ensam.....................

Vilka muskler tränas i ett multigym?

Ett multigym ger dig möjligheten till att träna många muskelgrupper samtidigt under samma träningspass. Nedan har vi listat några muskler som du tränar i ditt multigym.

-Benmusklerna:
Oavsett om det är regnigt och kallt ute kommer du att kunna träna upp dina benmuskler genom ben lyft och sittande rodd. Du kommer både träna framsidan men även baksidan av benen när du använder dig av ditt multigym.

-Magmusklerna:
låt kreativiteten flöda när du tränar i ett multigym, använd dig av alla tillbehör du har och gör bland annat situps eller ligg på rygg och lyft tyngder över huvudet. Det finns många oliks metoder som tränar upp dina magmuskler så använd fantasin och utnyttja hela ditt multigym för maximal effekt under din träning.
-Ryggmusklerna:
Att lyfta tyngder hjälper inte bara armmusklerna att komma i fokus utan även din hållning och ryggmusklerna blir stärkare under tyngdlyftning. Du kommer även att känna av att dina bröstmuskler arbetar när du använder dig utav tyngder som du lyfter över huvudet.
.................... ....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra multigym så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se