Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Styrketräning | Multigym | BioForce Extreme Sixpack Plus multigym
BioForce Extreme Sixpack Plus multigym BioForce Extreme Sixpack Plus multigym BioForce Extreme Sixpack Plus multigym BioForce Extreme Sixpack Plus multigym BioForce Extreme Sixpack Plus multigym

BioForce Extreme Sixpack Plus multigym

Art. nr: 3841
 
 
Finns i lager (15)
Prova hemma i upp till 30 dagar
2-4 dagars leveranstid
 
11 595 kr (Leverantörens listpris 16 199 kr)
Lägsta pris 30 dagar 14799 kr
 
Kampanjen gäller t.o.m. 2023-06-30
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Revolutionerande multigym utan viktmagasin med oanade möjligheter. Motstånd på upp till 125 kg!, smidig och tyst gång - inga slamrande viktmagasin.  

FINNLO Hemmagym Bio Force

Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force från FINNLO har revolutionerat styrketräningen! Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 125 kg (2 x 62,5 kg) och ger en helt ljudlös rörelse.

Vid köp, tänk på att det ska vara orginalet! 
Endast på originalet från FINNLO Bio Force finner du en original säkerhetskvalité

Så märker du att det är ett original:

 • Säkerhetskrok för en säker träning och perfekt linstyrning
 • 88-sidors övningsbok i en mapp av nylon
 • 1 utförlig tränings-DVD (Engelska)
 • FINNLO-Logo på ryggstödet

Inställningarna på FINNLO Bio Force är enkla: Genom en flytta en låsmekanism kan motståndet med ett handtag regleras i 2,25 kgs steg per sida, utan att du behöver kliva av maskinen. Med samma övningsutförande möjliggör den tvåsidiga motståndsinställningen en balans på träningen för kroppens svagare muskler.

Tillsammans med ett utvecklat kabelsystem och flera ställbara dragpositioner erbjuder Bio Force Multigym över 100 olika träningsmöjligheter. Fyra dragpunkter per sida i axelhöjd ger fyra olika träningsomraden för bröst och armträning likväl som att specifikt träna utvalda muskler. Två fotremmar skapar möjlighet för en omfattande träning av benen. Adduktorer, abduktorer och de bakre benmusklerna kan härmed enkelt tränas. För stående eller knästående övningar kan sitsen enkelt tas bort. Och som coach finns alla övningar och beskrivningar samt bilder i en träningsmanual.

Perfekt för hemmabruk: Bio Force väger bara 66 kg och med transporthjulen kan den enkelt förflyttas.

Produktinformation:

 • Revolutionerande motståndsteknologin TNT (Total Nitrocell Technology)
 • Sammanlagt över 100 olika övningar
 • Upp till 125 kg (justerbar i steg om 2,25 kg)
 • Ljudlöst och jämnt motstånd
 • Enkel motståndsreglering genom en skjut/låsmekanism utan att behöva avbryta träningen
 • Ställbart motstånd per sida (2,25 – 62,5 kg) 
 • 4 kabelpunkter per sida vid axelhöjd för en målinriktad muskelträning av överkroppen
 • Inkl. Fotremmar för en genomgripande träning av benen
 • Inkl. Handbok med övningar och bilder
 • Sammanlagd vikt på bara 78 kg
 • Transporthjul för en enkel förflyttning
 • Mått: 138 x 170 x 208 cm
 • Färg: antracit
 • Förvaringsfacken på bilden är tillbehör.
 

Produktomdömen

 • Produktbild BioForce Extreme Sixpack Plus multigym
  2019-02-24
  Eftersom jag ville ha gymmet på övervåningen gruvade jag mig bära upp ett vanligt hemmagym med alla vikter. Det här låg i två fina paket som jag och en vän bar upp. Tog mig sedan ett par timmar att montera ihop, utan problem om man tar en sak i taget. Har nu haft det cirka en månad, tränar på det varje dag, nästan. En av dom många fördelarna med det här gymmet är att det är ljudlöst,så gott som, är väl mina stånkningar som hörs mest. Tränat på ett vanligt hemmagym med vanliga vikter några år före, hos min bror. Ett dyrt. Klassar det här som minst lika bra.
 • Produktbild BioForce Extreme Sixpack Plus multigym
  2015-03-26
  Hittills mycket nöjd mycket goda råd Leveransen var mycket snabbt Monteringsanvisningarna var väldigt bra, konstruktionen var lätt Bra träningsinstruktioner, med mångsidiga träningsmöjligheter
 • Produktbild BioForce Extreme Sixpack Plus multigym
  2015-03-26
  Hittills är jag väldigt nöjd om du vill kunna träna hemma när som helst, är det definitivt värt att skaffa en BioForce. Det är dessutom kul att träna med den. Och du kan ocksa träna mitt i natten om du vill, eftersom anredningen i princip är sa gott som ljudlös. Atta-veckors planen är en väldigt bra hjälp tycker jag. Utrustningen var dyr, men i slutändan värd pengarna
 • Produktbild BioForce Extreme Sixpack Plus multigym
  2015-03-26
  Imponerad av den eminenta packningen av alla delarna, och kvalitén på leveransen, delarna och instruktionerna. Av allt jag monterat ihop enligt instruktioner hade denna flest delar men gick lätt att sätta ihop. Träningen känns skön, tyst och med rejält motstånd. Fungerar mycket bra. Jag har jobbat som personlig tränare i flera år med rehab och funktionell träning och denna maskinen var en variant som passade både pojkvännen som gillar köra mer klassiskt och mig som gillar fria drag. Bra grepp och rejält med motstånd. Känns lätt att köra många småpass på då det inte är krångligt att komma igång eller byta läge på greppen. Det är en fördel att maskinen inte blir särskilt tung och kan stå på övervåningen men ibland innebär det även en nackdel. Om man vill stå på sidan eller en bit ifrån och göra dragövningar så glider maskinen. Vi ska nu lägga en matta under för att hindra detta något men vissa tunga övningar måste man nog räkna med att stå på plattan för att kunna göra, det eller så kan man kanske skruva fast den i väggen. Ibland känns draglinorna aningen korta för en del övningar exv diagonaldrag, men alla övningar i beskrivningarna funkar utmärkt. Snygg och rätt lättplacerad. Rekommenderar den varmt.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Relaterade

Bio Force Tillbehörsset
1 799 kr

Bio Force Tillbehörsset

FINNLO by HAMMER Bio Force TillbehörssetBIO FORCE tillbehörsset är ett perfekt komplement till ...
Underlagsmatta 105x200 cm
849 kr

Underlagsmatta 105x200 cm

Skyddsmatta som skyddar ditt golv och dämpar eventuella ljud. Bra om du exempelvis bor i lägenh...

Bruksanvisning