Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Styrketräning | Hantlar | Hantelset 20 kg
Hantelset 20 kg Hantelset 20 kg

Hantelset 20 kg

Art. nr: 6723
 
 
Finns i lager (20)
Prova hemma i upp till 30 dagar
1-4 dagars leveranstid
 
1 299 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Hantelset 20kg med enkel och snabb på och avsättning av plattor så att du kan variera vikt anpassad för specifika övningar.

Detta hantelset är det perfekta tillskottet till din träningsutrustning. Knappast någon annan variant är lika varierad och effektiv som fri styrketräning. Med de enklaste övningarna kan du ställa in riktad och effektiv muskelstimulans genom koordinerande krav och därmed kompensera för obalanser i kroppen.

20 kg-uppsättningen består av en hantel med 6 viktplattor. Det räfflade handtaget passar perfekt i handen och säkerställer nödvändigt grepp under träningen. Stjärnlås med gummiinsatser skyddar vikterna mot oavsiktlig skruvning och håller skivorna på plats. Genom att snabbt och enkelt öppna låsen kan viktplattorna minskas eller läggas till för varje övning. Mindre muskelgrupper som till exempel axel kräver en lägre träningsvikt än den stora bröstmuskeln. Uppnå träningsmål som muskeluppbyggnad och definition, eller kompensera specifikt för muskelsvagheter. Ingenting står i vägen för styrketräning i ditt egna hem.

 

Fakta och egenskaper: 

 

  •  Total vikt 20kg
       6 viktplattor
  • Räfflat handtag för bra grepp
  • Stabilt stjärnlås
 

Produktomdömen

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):