Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Studsmatta | Cross Jump studsmatta 1,2m
Cross Jump studsmatta 1,2m Cross Jump studsmatta 1,2m Cross Jump studsmatta 1,2m Cross Jump studsmatta 1,2m Cross Jump studsmatta 1,2m

Cross Jump studsmatta 1,2m

Art. nr: 66426
 
 
Beställningsvara
Prova hemma i upp till 30 dagar
Åter i lager: 2023-06-16
 
2 199 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Snyggt designad med siffror för extra inspiration och bättre träning. Diameter 1,2 meter. Med avtagbart handtag för att passa din träning bäst. Träning på denna  ger bra och rolig konditionsträning. Lösningen med gummiband gör att den är tystare än andra med klassiska fjädrar.

Den perfekta helkroppsträningen: Träna upp till 400 muskler samtidigt och förbränn riktigt många kalorier

Oslagbar träningsglädje för hälsa och terapi: HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta med hopp-punkter (patentansökan under behandling) och träningsvideo

Fitnessträning med ovanligt hög glädjefaktor! Studsmatteträning hör till de effektivaste träningspassen som finns, som dessutom ger maximala och snabbt synliga resultat. Hammer Cross Jump träningsstudsmatta är det perfekta träningsredskapet för träning hemma, tar inte upp mycket plats och ger tack vare glädjefaktorn en svårslaget hög och långvarig träningsmotivation. Att hoppa på studsmatta är dessutom mycket effektivt och ger extremt hög kaloriförbrukning. Siffrorna talar för sig själva: Att hoppa på studsmatta stärker 400 olika muskler. Med ett 10-minuterspass på studsmattan får man en motsvarande träningseffekt som vid ett 30-minuters löppass. Tack vare dämpningen i det flexibla överdraget och de elastiska gummibanden är träningen på ministudsmattan mycket skonsam för lederna.

Man kan träna bekvämt hemma utan att vara beroende av väder eller tid på dygnet. Hoppträning på studsmattan sätter nya standarder för holistisk träning och tar hela kroppen i anspråk. Den kontinuerliga omväxlingen mellan belastning och avspänning förbättrar uthållighet, styrka, rörlighet och balans. Hoppningen stärker hela kroppsmuskulaturen och förbättrar blodcirkulationen.

Eftersom det inte krävs några förkunskaper och du själv styr intensiteten är hoppning på studsmatta lämplig både för gammal och ung. Det integrerade T-handtaget på HAMMER Cross Jump garanterar säker träning och ett stabilt grepp även vid ambitiös hoppning och snabba övningar.

Träningsstudsmattor rekommenderas för träning av professionella idrottare, fysioterapeuter och organisationer som NASA.

Professionell, målinriktad träning och effektiv viktminskning på lätt sätt med HAMMER studsmatta

Tack vare den ovanligt omfångsrika träningsbelastningen är studsmattan det perfekta träningsredskapet för att snabbt gå ned i vikt. En välformad rumpa, definierade överarmar, smala ben eller stenhårda magmuskler kan lockas fram med hjälp av lekande och inriktad träning på HAMMER Cross Jump-studsmattan. Vid hoppning på studsmatta tränas i första led ben, rumpa och bål. För att överkroppen och armarna också ska tränas kan man använda små hantlar när man hoppar eller utföra övningarnas uppåt- och nedåtrörelser med sträckta armar. Att lägga fokus på ett mycket starkt frånskjut ger perfekt träning för rumpan och samtidigt kan man förbränna upp till 1200 kalorier i timmen. Därför är träning med studsmatta till perfekt garant för viktminskning. Att hoppa på studsmatta ger dessutom bättre koordination och koncentration.

För en perfekt stegsekvens: Hopp-punkter (patentansökan under behandling) och högteknologisk konstruktion

Tack vare den generösa hoppytan (98 cm diameter) och de innovativa hopp-punkterna (patentansökan under behandling) blir HAMMER-studsmattan en effektiv träningspartner med oslagbar lekfaktor. De så kallade hopp-punkterna, alltså olika cirkelformade markeringar på hoppytan, ger bättre orientering för hoppkombinationer och en perfekt ordningsföljd för övningar. Hopp och tekniker är lätta att lära sig tack vare hopp-punkterna, och garanterar snabba resultat även för nybörjare.

Genomtänkt design och högkvalitetsfunktioner som gummibandsfjädring och T-stång med komfortgrepp

De speciellt elastiska och slitstarka gummibanden på HAMMER studsmatta ger maximal fjädring, bästa möjliga höjd och optimal hoppning. Du kan själv styra intensiteten och bestämma hur högt och med hur stor kraft du hoppar. Högkvalitetsmaterialen i HAMMER Cross Jump träningsstudsmatta säkerställer att hoppningen är tyst, skonsam mot lederna och har en lång livslängd.

HAMMER-studsmattan har ett praktiskt T-handtag med 8 ställbara lägen och kan därför ställas in perfekt efter din kroppslängd. Med T-stången är intensiva träningspass som närmar sig belastningsgränsen möjliga, eftersom det är enkelt att hålla balansen. Därigenom blir träningen extra effektiv och säker. Med T-stången får användaren dessutom större kontroll över hastigheten, hoppriktningen och kroppshållningen. Den ergonomiska, sexkantiga studsmattan mäter enbart 120x130x35 cm och har en totalvikt på 10 kilo. Det innebär att HAMMER-studsmattan även får plats i små rum. Tack vare den enkla monteringen är den väldigt lätt att ställa upp och går supersnabbt att komma igång med. Studsmattan från HAMMER erbjuder professionell träning på studionivå. Premiumstudsmattans höga kvalitet återspeglas i materialen, den genomtänkta designen och de tekniska funktionerna. Dessutom säkerställer det extra skyddet på kanten att det är helt säkert att hoppa på studsmattan. De halksäkra gummikåporna på stödbenen ger maximal komfort. På så sätt står studsmattan absolut säkert och stabilt samtidigt som ljud och vibrationer under träningen dämpas och golvet skyddas.

Hoppning på studsmattan HAMMER Cross Jump ger perfekt helkroppsträning och den höga kaloriförbrukningen är en perfekt garanti för viktminskning. Träningen kan integreras i vardagen oavsett tid och plats: När du tittar på tv, när du pratar i telefon eller som kreativ paus på kontoret hemma. Studsmattan är också perfekt exempelvis som förberedelse inför skidsemestern med klassiska övningar från skidgymnastiken.

HAMMER Cross Jump-studsmattans funktioner:
 • Hopp-punkter (patentansökan under behandling) för maximal träningseffekt och perfekt träningsmotivation
 • Elastiskt överdrag och kvalitetsgummiband som är särskilt skonsamma för lederna.
 • T-handtag med 8 möjliga lägen för säker träning och hög intensitet
 • Säkerhetsskydd
 • Viktbelastning: 130 kg
 • Storlek: 120x130x35 cm
Därför är träning på HAMMER Cross Jump så effektiv:
 • Mycket hög kaloriförbrukning
 • Förbättrad balans
 • Stärker de djupa musklerna (sensomotorisk kapacitet)
 • Oslagbar träningsglädje och motivation tack vare den ökade utsöndringen av endorfiner
 • Komma i form igen efter graviditet: Idealisk bäckenbottenträning
 • Mer än genomsnittlig ökning av fettomsättningen
 • Förbättrar uthålligheten
 • Omfattande helkroppsträning – mer än 400 muskler tränas
 • Tekniken är enkel att lära sig utan förkunskaper
 • Fullständigt säker: Användaren styr hela tiden intensiteten på hoppen
 • Träningsstudsmattor rekommenderas av professionella idrottare, fysioterapeuter och organisationer som NASA 
Max användarvikt 130 kg
Mått 120x130x140 cm 
 

Produktomdömen

 • Produktbild Cross Jump studsmatta 1,2m
  2020-12-28
  Väldigt nöjd med studsmattan, förväntad kvalitet - överraskande tyst. Bedrövlig monteringsbeskrivning.
 • Produktbild Cross Jump studsmatta 1,2m
  2020-11-07
  Superbra studsmatta. Är helnöjd med kvalitén
 • Produktbild Cross Jump studsmatta 1,2m
  2020-11-06
  Nöjd, mycket inspererande. Tyst. Gillar siffrorna/ markeringarna, lättare att "hålla sig på mattan" :)
 • Produktbild Cross Jump studsmatta 1,2m
  2019-02-06
  proffsig, tyst, kraftig, högkvalitet studsmatta
 • Produktbild Cross Jump studsmatta 1,2m
  2019-01-26
  Nöjd med köpet. Enkel att montera. Handtaget är inte helt stabilt. Rolig träningsform, särskilt i vintertid om man är rädd för att halka omkull utomhus.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Bruksanvisning