Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Sommarprodukter | Air Bag Sofair Rosa
Air Bag Sofair Rosa

Air Bag Sofair Rosa

Art. nr: 8813513-7
 
 
Finns i lager (13)
Prova hemma i upp till 30 dagar
1-3 dagars leveranstid
 
299 kr (Leverantörens listpris 395 kr)
Lägsta pris 30 dagar 299 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Modern och bekväm uppblåsbar soffa för semester, picknick eller camping, högkvalitativt material, lätt att flytta runt, bärväska.
Airbag inSPORTline Sofair är en modern avslappningsutrustning som du kan ta med dig när du campar, går på picknick eller kan du bara ta ut den till din trädgård. Luftfickan är tillverkad av stark nylon och insidan är täckt av en mjuk PVC-film för att säkerställa lufttäthet. Det finns två luftkammare som utgör sittområde efter uppblåsning. Tygets form efter uppblåsning liknar en kajak. Tack vare det högkvalitativa och hållbara materialet är viktbegränsningen för väskan upp till 250 kg och parametrarna på väskan gör det bekvämt för alla typer av figurer. Airbag inSPORTline Sofair har tre sidofickor för vattenflaskor, små snacks, en telefon eller solglasögon.
 
Det finns en rem på framsidan av påsen som du kan använda för att förankra luftväskan till marken så att den inte flyger iväg vid starkare vind. Att blåsa upp väskan är väldigt lätt - allt du behöver göra är att komma till ett blåsigt ställe och "fånga" luften. Försegla sedan luftkammarna med ett elastiskt band, dra åt det och säkra med ett band. Du kan rulla den tomma påsen och lägga den i en praktisk väska som är en del av förpackningen och lätt att bära runt tack vare en axelrem.
 
Alla dessa funktioner gör Air Bag inSPORTline Sofair till en modern avkopplingsutrustning som du kan ta med dig på semester, picknick eller bara till din trädgård.

Teknisk beskrivning:
Modern utrustning att ta med dig medan du camping, går på semester eller bara till din trädgård
Snabb och lätt uppblåsning
3 sidofickor
Ankarspel och en säkringsslinga
Praktisk bärväska med axelrem
Viktbegränsning: 250 kg
Mått hopfälld: 245 x 70 cm
Mått uppblåst: 180 - 190 x 50 - 70 cm (justerbar)
Fickmått: 18 x 14 cm, 14 x 10,5 cm, 18,5 x 16 cm
Dimensioner i väskan (del av förpackningen): 44 x 28 cm
Material: nylon, PVC
Vikt: 1,45 kg
 

Produktomdömen

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):