Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Styrketräning | Ryggsträckare | Ryggsträckare Verge
Ryggsträckare Verge

Ryggsträckare Verge

Art. nr: 8804071
 
 
Finns i lager (10)
Prova hemma i upp till 30 dagar
1-3 dagars leveranstid
 
1 999 kr (Leverantörens listpris 3 499 kr)
Lägsta pris 30 dagar 2699 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Ryggsträckare Verge ger dig en bra möjlighet till att avlasta kroppens viktbärande leder, på en behagligt och effektivt sätt. Genom att ligga upp-och-ner kommer tyngden av överkroppen att sträckas och du avlastar anklar, knän, höfter och inte minst ryggen.

Man kan också låsa upp låsningar på detta sätt. Lederna sträcks ut i motsatt riktning mot hur de annars belastas. Det ger lederna en unik möjlighet till att slappna av, samt dra till sig ledvätska och näring till brosket. Ledbrosk fungerar ungefär som en svamp och kräver avlastning och belastning för att få optimala förhållanden. Ställning gör att muskulaturen runt lederna kan slappna av helt, och ge en mycket behaglig känsla efteråt.

 

Ryggsträckaren Verge förebygger och minskar ryggplågor, slitna knän och höfter samt ger dig bra välmående efter en tung arbetsdag eller en träningsökning. Ryggsträckare har tidigare i stort använts av professionella behandlare, men erbjuds nu också till hemmabruk.

 

Ryggsträckaren består av en ramdel och en liggbräda.Den är justerbar i längd för individuell anpassning. På detta sätt justerar du din exakta balanspunkt och kontrollerar därmed rörelsen. Lätt att komma av och på. Handtag och ankelstöd i mjuk och behaglig skumgummi. Justerbart ankelstöd. Kan enkelt slås samman efter användning.

 • Ställbar längd, steglöst
 • Max användarvikt 120 kg
 • Vikt 25 kg
 • Längd på användare 140-195 cm
 • Ryggskivans längd 100 cm
 • Ryggskivans bredd 37 cm i nedre delen, 31 cm övre delen
Modellen har en liten justering mot bilden, det är ingen justering till delen under foten, det har uppskattats att det inte behövs. 
 

Produktomdömen

 • Produktbild Ryggsträckare Verge
  2020-08-27
  Rask levering, fungerer som ventet, veldig fornøyd
 • Produktbild Ryggsträckare Verge
  2020-06-07
  Min Verge är fantastisk!! Som ovan skrev- att jag inte köpt en tidigare!! Superskönt att slippa ha ont i nacke/ huvud!
 • Produktbild Ryggsträckare Verge
  2020-03-18
  Rask levering og virker som den skal, liten skrift i monteringsanvisning
 • Produktbild Ryggsträckare Verge
  2018-07-27
  Snabb leverans.Två små skador som dock inte påverkar använding. Fick en jacka som kompensation, även den kom i raketfart. Trevligt bemötande och jag köper gärna från er nästa gång jag behöver något som ni har i sortimentet.
 • Produktbild Ryggsträckare Verge
  2018-02-01
  Rask levering. Grei å sette sammen om man bare følger veiledningen og tar en ting av gangen. Fungerer helt som den skal og er solid nok. Kan anbefales.
 • Produktbild Ryggsträckare Verge
  2014-10-22
  Beställde och fick omgående 1 st ryggsträckare Verde. Öppnade paketet... hmmm.. många delar, många olika skruvar och en Bruks/monteringsanvisning på tjekiska, huj! .... men efter kontakt med leverantören fick omgående översänd beskrivning på svenska och det visar sig inte svårare än att t.o.m. en kärring på 69 år (jag) fick ihop den själv på bara ett par timmar. Det kändes underbart och välbehövt att därefter kunna hänga sig i den för första gången. Har prövat redskapet tidigare så jag visste på ungefär vad att vänta sig av det. Jag är en mycket aktiv kvinna, bor själv och är på benen hela dagen, dagliga skogspromenader med hundarna, tar ensam hand om andra husdjur , huset och trädgården samt styrketränar (för det skall man visst göra även på gamla dar!) . Konstigt vore därför om jag inte skulle känna mig ibland lite trött i ryggen och andra leder, eller hur? Så därför kom jag på att en ryggsträckare vore en bra investering om jag skall fortsätta orka hålla på som jag gör. Alldeles rätt! Vilken avlastning!!! I ryggraden, höfterna, knäna och fotlederna! Knappt någon värk numera och sover mycket bättre. Hänger i ryggsträckaren korta stunder flera gånger om dan, den står så att jag kan se genom fönstret där jag hänger och kan förutom avlastningen i mina leder samtidigt även njuta av att se på molnen, fåglarna som flyger förbi och löven som faller ner (eller är det upp?) från träden. Det ända jag ångrar är att jag inte har kommit mig för att köpa mig Verde mojängen tidigare.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Bruksanvisning

 
Videoklipp 1