Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Gåband / promenadband | Promenadband platt modell hopfällbart
Promenadband platt modell hopfällbart Promenadband platt modell hopfällbart

Promenadband platt modell hopfällbart

Art. nr: TM-WPAD
 
 
Finns i lager (2)
Prova hemma i upp till 30 dagar
2-4 dagars leveranstid
 
7 999 kr (Leverantörens listpris 9 999 kr)
Lägsta pris 30 dagar 7999 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Modernt och kompakt promenadband som kan användas under skrivbordet, framför din TV och när det inte används kan det enkelt fällas ihop och tar mycket liten plats. Hastighet 0,5 - 6 km/h. Kontrolleras med fjärrkontroll eller app i din smartphone. 
Gymstick Walking är för alla som vet att de borde göra något för sig själva, de har bara inte tid eller humör för det. Gymstick Walking är smal, liten och hopfällbar, lätt att ta fram framför TV:n eller under skrivbordet och sedan ta tillbaka den till garderoben eller under sängen etc. 

Hur långt kan du gå med Gymstick Walking Löpband under din arbetsdag? 
Att sitta under lång tid ensidigt är inte bra för kroppen och gör muskler och leder stela. Förändringar i arbetsställningar, arbetsbrott och pendling under dagen lindrar symtomen på ensidiga ställningar. Ett innovativt och modernt löpband för kontorsbruk där du vill investera i dina anställdas fysiska aktivitet och välbefinnande. Fantastisk modern design kombinerad med mångsidiga funktioner gör Gymstick Walking till ett säkert och stimulerande löpband för aktivt kontorsarbete. Att gå på löpbandet håller ditt sinne uppdaterat, så att du kan prestera bättre på jobbet och öka din arbetseffektivitet. 

Gymstick Walking utvecklar muskler i underkroppen, stimulerar blodcirkulationen, ämnesomsättningen och energiförbrukningen. Walking kommer med en fjärrkontroll som gör det enkelt att justera mattans funktion och hastighet. Dessutom kan enheten styras av en mobiltelefon (Anroid / iOS). 

Information från konsolen: tid, hastighet, avstånd, kaloriförbrukning och steg. Gåbandet är kompakt och lätt så det passar enkelt in i arbetsstationen. Bältet fälls bekvämt från mitten vilket gör det lättare att förvara och överföra.

Fakta och egenskaper
• Maximal användarvikt 100 kg.
• Produktstorlek: 143,2 x 54,7 x 129 cm.
• Produktvikt 31 KG
• Fjärrkontroll och mobilapplikation
• Minsta gånghastighet 0,5 km / h och högst 6 km / h
• Barnlås
• Överhettningsskydd

KONSTRUKTION
Gymstick satsar på enkelhet, det finns ingen komplicerad instrumentpanel, inget handtag. Hela enheten baseras huvudsakligen på en kvalitetsdesign av gåbandet i aluminiumramar. IML-ytbehandling används för att bilda en frontpanel av metallyta. En LED-display för grundläggande information placeras också på denna yta.

Aluminiumlegeringen är extremt slitstark, men också otroligt lätt. Detta och möjligheten att fälla bältet i kompakta dimensioner med några få rörelser, gör det enkelt att hantera enheten. Små hjul inbyggda i frontpanelen kan också användas för att flytta. Efter träningen fälls bandet ihop på mitten och är lätt att förvara.


KONTROLLERA
Hur man styr ett promenadband utan en klassisk panel? Helt enkelt med hjälp av en väl ordnad fjärrkontroll som du enkelt kan dölja i fickan. Du hittar start / stopp-knappen, öka / minska hastigheten och växla läge. Genom att parkoppla löpbandet till din telefon eller smart TV kan du också se statistik och träningsloggar.


Två hastighetslägen
Det finns två träningslägen, det första inkluderar manuell hastighetsstyrning via fjärrkontrollen. Det mer avancerade läget är den patenterade Adaptive Speed ​​Control, som automatiskt justerar hastigheten efter din takt.


FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER
• Walking löpband
• Fjärrkontroll
• Laddare och kabel
• Nyckel
 

Produktomdömen

  • Produktbild Promenadband platt modell hopfällbart
    2020-03-20
    Först blev jag bekymrad för efter bara några gångers användning började det skrika om maskinen när den gått någon minut, tänkte returnera och reklamera men jag chansade och lät den ligga utsträckt istället för att vika ihop den och efter 2 dagar försvann skrikljudet. Handkontrollen är plastig och riktigt låg kvalitet. Gränssnittet är inte enkelt och tydligt. Appen är stökig och jag stör mig på att kinafabriken vill samla in min personliga information och ha rätten att sälja den. Promenadbanan fungerar ok rent mekaniskt, verkar välbyggd. Det följer med 20 ml av någon sorts silikonolja men det finns ingen information om hur mycket och hur ofta man behöver smörja. Jag antar att om det bandet går sönder så får man köpa en ny maskin! Eftersom 20 ml knappast räcker särskilt länge om man använder det vore det bra att veta vad det kan vara lämpligt att använda när den tagit slut. Eftersom enda sättet att konfigurera maskinen verkar vara via appen så kan det bli ett problem framöver med apptillgänglighet.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Relaterade

Underlagsmatta 105x200 cm
849 kr

Underlagsmatta 105x200 cm

Skyddsmatta som skyddar ditt golv och dämpar eventuella ljud. Bra om du exempelvis bor i lägenh...