MENY
 

Fitness & Yoga


Med små redskap kan man komma långt i sin träning till en låg kostnad.

Fitness & yoga Köp din fitness och yogaprodukterna hos Sporttema!
Vi erbjuder flera olika kategorier och produkter till din fitness och yoga träning. Sporttema har allt från foamroller till spikmattor, allt för att du ska hitta den produkten som passar just dig och dina behov bäst. Genom att välja bland våra fitness och yogaprodukter garanterar vi dig att du kommer att bli nöjd med ditt köp.Sporttema erbjuder frifrakt och 30 dagars öppet köp.
Har du frågor eller funderingar kring våra fitness & yoga produkter kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst härNedan finner ni alla produkter i kategorin. Ni kan också välja en underkategori i vänsterkanten för att minska antalet visade produkter samtidigt.


 
 
39 produkter
 
 •  
  Dryckesflaskor i plast. 0,7 l.
  49 kr 39 kr
   
   
 •  
  Mjuk boll för att klämma på. Tränar händer, fingrar och underarmar. Perfekt att ha på kontoret för att undvika musarm. Mycket bra stress avkoppling.
  99 kr
   
   
 •  
  Abilica Sports ArmBand har 4 uttag för headset vilket betyder at den passar till dom flesta telefoner. En storlek som passar alla, goda justeringsmöjligheter för åtdragning.
  195 kr
   
   
 •  
  Hopprep med plastbelagd vajer och handtag med skumgummi och kullager. Stärker benmusklerna och ger bra kondition. 
  195 kr
   
   
 •  
  Hopprep med plastbelagd vajer och handtag med skumgummi och kullager. Stärker benmusklerna och ger bra kondition.
  199 kr
   
   
 •  
  Längd ca 116 cm
  249 kr
   
   
 •  
  Fitnessboll från en ny generation av professionella gym bollar. Tillverkad av pvc och tål en belastning på upp till 600 kg! 
  249 kr
   
   
 •  
  249 kr
   
   
 •  
  Balansplatta för träning av koordination och muskler. Träningen minskar även stress, spänningar i muskler och dålig balans. 
  349 kr 249 kr
   
   
 •  
  Massagebar med handtag för bra grepp och rätt tryck. Rulla på benen och låren för bättre rehab. Tryck så hårt kroppen tillåter och känn skillnaden efter en tids användning. 
  249 kr
   
   
 •  
  Träning med rockring är ett roligt och effektivt sätt att träna för tex smalare midja och starkare magmuskler. Delbar i 8 sektioner  Rockringens vikt 1,2 kgDiameter 100 cm 
  249 kr
   
   
 •  
  Hållare för gymmattor.Skruvas upp på väggen. Tillverkad i trä med hållare av stål. 
  295 kr
   
   
 •  
  Foam roller / yoga cylinder används främst för yoga, pilates och core träning men även för att stärka hela kroppen. Utmärkt hjälpmedel för djup massage av muskler och avslappning. 
  349 kr 299 kr
   
   
 •  
  En enkel balansplatta med medium svårighetsgrad.Det allra bästa hjälpmedlet för att förebygga skador och för att träna upp anklar och knäleder. Stärker anklar, vader, knän, sätet, byst och lår. Diameter 39 cm.
  399 kr
   
   
 •  
  Fitnessbollen har en diameter från 55-65 cm. Rosa färg. Fitnessbollen ger möjlighet til en lång rad övningar. Speciellt bra för ryggträning, stabiliseringsträning och balansträning. Rekommenderas också som stol. Levereras med träningsprogram på DVD med svensk/norsk/dansk tal. Bollen är explosionssäker. Levereras med pump. Max personvikt 165 kg.
  399 kr
   
   
 •  
  Balanskudde i mjuk plast fylld med luft. Perfekt till balansövningar och koordinationsträning.
  449 kr
   
   
 •  
  Komfortabel gymmatta avsedd för många olika sorters övningar på golvet. Dess tjocklek på 16 mm med material av hög kvalitet gör att den passar för krävande personer. Materialet är motståndskraftigt mot svett, vatten och slitage som ger en lång hållbarhet. 
  495 kr
   
   
 •  
  Med denna progression roller kan ni utföra massage till djupa muskelfibrer. Massagen ökar blodflödet i musklerna. Djupt och successivt profilerade ytor ger ett variabelt tryck för att effektivt ta itu med led och muskelsmärtor. Kärnan i röret ger bra stabilitet och lång hållbarhet.En kvalitetsprodukt från LifeLine.  
  495 kr
   
   
 •  
  Kudden har en svängd form och en diameter på hela 45 cm, vilket gör den perfekt till balansövningar i vilka man ska stå med båda benen på kudden eller sitta/ligga på den.
  499 kr
   
   
 •  
  Stor balanskudde i mjukt EVA-material, cirka 50×40 cm och 6 cm tjock. Avsedd för övningar på två ben och som underlag vid övningar på knä, skuldror och liknande.
  499 kr
   
   
 •  
  Med Abilica Trigger Foam Roller Pro kommer du kunna massera dina ömma muskler både före och efter träningen eller som en rehabilitering efter en skada. Med Abilicas foamRoller kan du massera hårdare utan att känna obehag på grund av att dom lite trubbigare "piggarna".foamRollern är är 38×14 cm och kommer i en grå färg.
  579 kr
   
   
 •  
  Effektiv magtränare med stadig konstruktion. Träna 5-10 minuter om dagen för att stärka magmusklerna. 5 rullar i ryggen ger en behaglig träning och ryggmassage.   Justerbar i 3 motståndsnivåer.  
  749 kr
   
   
 •  
  Öka svårighetsgraden i armhävningar eller plankan och bli starkare i överkroppen och coremuskler med SKLZ Core Wheel! Det rullande hjulet på varje sida skapar ett instabilt underlag för olika styrkeövningar och låter axlarna, bålen och höfterna arbeta hårdare än någonsin tidigare.
  795 kr
   
   
 •  
  Det bästa hjälpmedlet till en stramare och starkare mage. Reglerbar för att öka belastningen, för dig som också önskar ökad muskelmassa. Situpsbänk med en 105 cm lång och bra polstrad kudde. Reglerbar höjd i 5 nivåer. Reglerbar vadpolstring. Kan lätt fällas samman. Vikt 10 kg.
  999 kr 799 kr
   
   
 •  
  Vägghållare för fitnessbollar. Passar alla storlekar.Märke Reebok. 
  799 kr
   
   
 •  
  Denna "halva" boll är det perfekta redskapet för balansträning och aerobisk träning som erbjuder en lång rad med övningar. Balansträningen hjälper till att utveckla koordination och att stärka muskulaturen för balans på djupet vilket annars är svår att nå.¨ Genom att ändra lufttrycket i bollen kan svårighetsgraden justeras.    
  995 kr
   
   
 •  
  Boll nästan helt utan studs, särskilt utvecklad för tunga WallBall-övningar.
  999 kr
   
   
 •  
  Boll nästan helt utan studs, särskilt utvecklad för tunga WallBall-övningar.
  1 299 kr
   
   
 •  
  Abilica softstep, liknande Bosu, kan användas på bägge sidor.   Här får du komplett träning av styrka, stabilitet, uthållighet, koordination, kroppskontroll och en bra kroppshållning! 
  1 499 kr 1 449 kr
   
   
 •  
  Ställbar sit-up bräda för hård och tuff magträning. Kraftiga rullar för avlastning och låsning av benen. Öka svårighetsgraden genom att öka lutningen i 12 olika nivåer.
  2 295 kr 1 995 kr
   
   
 •  
  Hopprep i slitstarkt bomull med trähandtag.Slitstarkt. Oblekt bomull. Längd 260 cm. Kan enkelt kortas ner. 
  99 kr
   
   
 •  
  Abilica Wheel ger mycket effektiv träning av mage, rygg, armar och skuldror. Ju starkare du blir, ju längre ut rullar du.
  249 kr
   
   
 •  
  PROVA DET SENASTE INOM FITNESS ! Ner på golvet och låta armar och ben glida fram och tillbaka, in och ut. PowerSlide ger dig verkligen komplett styrketräning, med funktionella och stabiliserande övningar, lätta och tunga.
  249 kr
   
   
 •  
  Gör som proffsen, använd medicinboll i träningen. Väl ägnad till användning i olika sit-ups varianter. Ger magmusklerna en rejälökt! Jättebra för att träna skuldror, armar och core muskulatureni ryggen. Kombinera gärna med balanskuddar
  395 kr
   
   
 •  
  Trapetsen hänges i dörröppningen utan fästen, och kan enkelt sättas upp och tas ner. Olika handtag i mjukt skumgummi för flera varierande grepp. Mycket effektiv för träning av överarmar och rygg.
  399 kr
   
   
 

Produkterna som ger dig harmoni i vardagen.

Fitness & YogaSporttemas fitness och yogaprodukter ser till att du får en varierad och harmonisk träning. Du kan köra ett avslappnat och sakta träningspass eller ett snabbt och effektivt träningspass, allt efter dina behov och krav. Sporttemas produkter har en hög kvalite från kända varumärken så att du soim kund ska kunna känna dig trygg och nöjd med ditt köp hos oss.

Bra anledningar till att träna yoga


Coremuskulaturen blir starkare

Att träna yoga hjälper du kroppen att träna upp coremuskelaturen dvs den muskelaturen som sitter under musklerna som syns utanpå kroppen. Coremuskulatur och påverkar även hur stark man är i ryggen och är ytterst viktiga för kroppen som helhet.


Avslappning

Yoga är otroligt bra för att få både kropp och knopp att koppla av, och den viktigaste och mest meditativa positionen – som många kanske struntar i eller tar för givet – är kanske den allra viktigaste. Savasana, eller död mans position. Denna position sker på slutet av en yogasession och här går du helt in i dig själv och lär dig kontrollera både kropp och sinne. Något som kan skilja agnarna från vetet i tävlingssammanhang. Dessutom är avslappningen mycket viktig för muskelåterhämtning.


Balans

Många yogapositioner fokuserar på balans i olika former. En bra balans är viktig för att man ska ha bra koordination. Inom lagsporter och exempelvis friidrott är det ofta stort fokus på balans och koordination, då man snurrar, springer, hoppar och fintar för att undvika en tackling eller liknande. Yoga kan i detta anseende förbättra resultaten avsevärt.


Flexibilitet

I de flesta sporter förutom simning löper man ganska hög risk för att skada knän, fotleder, handleder och axlar – något som starka, flexibla leder kan förebygga. Yoga hjälper till att utöka ledernas rörelseomfång, något som tenderar att bli sämre med åldern. Detta är ett problem som leder till att många idrottare tvingas avsluta sina karriärer i förtid på grund av återkommande stukningar eller andra ledskador.


Kroppsmedvetenhet

Yoga gör även att du förbättrar dina resultat i vardagen och att bättre läsa av kroppens stressignaler under olika situationer. Detta kan förebygga översträckningar och på så sätt undvika skador


Vi rekommenderar

Vi på Sporttema rekomenderar att du börjar med en Yogamatta som oftast är en bas i att träna yoga och fitness med.Mediyoga

Så kallad mediyoga och medicinsk yoga är en svensk yogaform. Mediyoga är en terapeutisk yogaform som utgår från den klassiska Kundalini¬yogan. Denna yogaform förekommer i Sverige även inom vanlig sjukvård och exempelvis anges att akupunktur och yoga har setts ge en viss förbättring av sömnkvaliteten hos äldre med demens

Sporttema erbjuder flera olika fitness och yogaprodukter.

Klicka gärna runder på våra olika kategorier av fitness & Yoga. Vi erbjuder bland annat prisvärda och snygga gymmattor, Träningsband, Viktmanchetter och Foamrollers. Alla våra produkter har frifrakt och garanti på 30 dagars öppet köp. Vi kan även skryta om att vi erbjuder bästa prisgaranti, vilket vi är väldigt stolta över.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar kring våra fitness och yogaprodukter till vår Kundtjänst
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se