MENY
 
 
 

7 produkter

 
 •  
  Vision multi press ST720
  32 375 kr
   
   
 •  
  Vision bicep/tricep ST770
  32 375 kr
   
   
 •  
  Vision leg ext./curl press ST7
  32 375 kr
   
   
 •  
  Vision leg/calf press ST760
  32 375 kr
   
   
 •  
  Motionscykel för företag, föreningar, hotell och små gym.  Motionscykel U40 är en "top-of-the-line" cykel byggd för att hålla. Den använder ECB-Plus magnetmotståndssystem och ett 11 kg svänghjul för mjukast möjliga gång. Det komfortabla sitsen och handtaget med möjilghet till varierat grepp ger en bekväm träningsställning.  En stor lättavläst LED-display erbjuder fem förinställda program för att komma igång med din träning snabbast möjligt
  22 495 kr
   
   
 •  
  Crosstrainer för fullt kommersiellt bruk.  S60 Suspension Elliptical kombinerar en perfekt stegrörelse och en ergonomiskt riktig fot positionering för år av användarkomfort. Den unika upphängning ger en exceptionellt mjuk känsla och oöverträffad tillgänglighet. Två steg av självgenererande generator (kräver inte el via vägguttag) medger fri placering var som helst i rummet.
  54 275 kr
   
   
 •  
  Löpbandet T60 är framtaget för den kommersiella marknaden men är även ett utmärkt val för klubbar, föreningar eller avancerade hemanvändare med flera som söker ett otroligt driftsäkert High-End löpband. T60 är utrustad med en kraftfull 3 HK AC motor och levereras med en stabil svetsad stålram.
  62 375 kr
   
   
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se