Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Om Sporttema | Magasinet | Träningstips | Yogan hjälpte mig genom min bröstcancer

Yogan hjälpte mig genom min bröstcancer

Patricia Gloria, yogaintruktör fick bröstcancer. Här berättar hon om hur yogan hjälpte henne igenom den tuffa behandlingen.
 

Patricia Gloria, yogaintruktör från Karlshamn fick för ett och ett halvt år sedan beskedet att hon fått bröstcancer.

 

Hon är mitt i livet, driver sitt företag Ayamayoga med sig själv som yogainstruktör när hon drabbades av bröstcancer.

 

-Jag drev min egen studio och allt rullade på i en ryslig fart, jag höll pass och kurser alla dagar i veckan. Efter en rutinundersökning med mammografi fick fick jag beskedet att jag hade bröstcancer.

 

-Det blev operation med påföljande strålning och cellgiftsbehandling. Jag trodde i min enfald att jag bara skulle kunna pausa studion ett par veckor och vara igång igen efter operationen. Men det blev så att jag fick slå igen den. 

 

-Jag praktiserade yoga mer eller mindre under hela min sjukdom och behandlingstid, framförallt blev det mycket andning och meditation vilket jag upplever hjälpte mig att landa i mig själv och gav mig mycket styrka att klara av de prövningar som min sjukdom utsatte mig för.

 

-Efter sista cellgiftsbehandlingen i maj förra året bestämde jag mig för att dra igång sommaryogan igen. Det har gått bra och nu känns det som om både kroppen och knoppen är på banan igen. Mycket tack vare yogan.

 

Ni som bor i Karlshamn med omnejd är välkomna att testa sommaryoga med Patricia på Piren. Kolla in Ayamayoga.se eller följ Ayamayoga på FB för tider.

 

På Sporttemas sida hittar ni bra yogamattor som passar för ert uteyogapass, snabb leverans och bra kvalitet. yogamattor