Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Om Sporttema | Magasinet | Träningstips | Tricka dig fram med en Rocky Irok - Mini BMX

Tricka dig fram med en Rocky Irok - Mini BMX

Nu finns Rocky Irok - Mini BMX i vårt sortiment. Cykeln för både stora och små.
 

Gillar du att cykla eller gillar du att göra tricks med din cykel. Rocky Irok Mini BMX funkar för både och oavsett om du är 4 eller 32.

 

De här små pärlorna är ena riktiga "slitvargar", de är tåliga och slitstarka och är nu förstärkta med en bättre framgaffel.

 

Mini BMX passar såklart bäst för dig som gillar att göra tricks eller för barn som första cykel från 4 år. 

 

BMX racing är inspirerat från motorcrossen och blev populärt i början av 70-talet när man började efterlikna just motorcrossen fast på cykel.

 

Mini BMX finns med bar och ram i förkromat stål och har breda luftdäck. Vilket gör att de kan användas på många ytor och för olika ändamål. Den massiva ramen och de stora däcken gör att den blir lika stark som en konventionell BMX

 

Fastän mini BMX:en är liten och lätt kan den användas av vuxna/äldre barn för att göra trick på ramper och i skateparker och freestyle på gator. För mindre barn funkar den bäst som cykel.

 

En mini BMX kan användas på många av de sätt som en skateboard, skoter eller t om inllines. Om du cyklar street använder du ju många av de hinder som finns i staden.

 

Sugen på en egen? Kolla in dem här.