Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Om Sporttema | Magasinet | Träningstips | NYHET! Abilica CageTrainer - ditt eget utegym

NYHET! Abilica CageTrainer - ditt eget utegym

Ha gymmet på "bakgården". Träning som funkar för hela familjen. Abilica CageTrainer är en kraftfull träningsrigg som man kan använda för olika crossfitövningar.
 

Abilicas CageTrainer är det ultimata utegymmet för hela familjen. CageTrainern är av galvaniserat stål vilket gör den stadig och tålig. Stativet är 260 cm högt på högsta punkten och har ett antal olika grepp som möjliggör träning med kroppen som belastning.

 

Har du dessutom en del annan utrustning så kan du skapa ett komplett gym med till exempel romerska ringar, gummiband en träningsmatta, några hantlar och en kettleball så har du det du behöver.

 

Den har en lutande stege som du kan använda som en "monkey bar".

 

Det finns flera fästpunkter för alla typer av produkter som ofta används i crossfit.

 

Extrautrustning 

Komplettera ditt utomhusgym med Abilica Outdoor ChinUp Bar bar. Det är kraftfulla chinupshandatg som du kan montera på väggen utomhus. Länk till Abilica Outdoor ChinUp Bar.

 

Abilica Outdoor Dips Handle, chinsräck är ytterligare en produkt som kompletterar ditt utegym. Även denna produkt har samma galvaniserade yta som CageTrainer och Outdoor Chinning Bar. Profilerade handtag ger valfritt avstånd från 45 till 75 cm, vilket ger bra passform för olika grepp, övningar och människor. Länk till Abilica Outdoor Dips Handle, chinsräck

 

Mer om teknisk info här