Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Styrketräning | Träningsbänk | Träningsbänk med ställning | Träningsstation Solid XP med bänk
Träningsstation Solid XP med bänk

Träningsstation Solid XP med bänk

Art. nr: 4513
 
 
Tillfälligt slut
Prova hemma i upp till 30 dagar
 
 

Produktbeskrivning

SOLID XP Hantelbänk är perfekt för idrottare som vill tänja på sina träningsgränser. Oavsett om du vill träna bröst, armar eller rygg erbjuder denna bänk nästan alla möjligheter - precis som på gymmet. Med den professionella träningsbänken kan alla muskler tränas intensivt.
Lats, rodd, biceps eller squats är möjligt, samt fast bänkpress, och bänken har även ett multijusterbart ryggstöd.

Träningsbänken SOLID XP från Hammer har perfekt komfort. Den tjocka vadderingen och Ergo-ryggstödet säkerställer optimal ergonomisk träning. Med träningsbänken SOLID XP från Hammer garanteras en säker och effektiv träning.

Viktset ingår inte, men kan väljas till. 
 
HAMMER „Power Tower“! Professionellt skivstångssystem med säkerhetsclips, viktbelastningar på i gymet! Träningsbänken klarar 180 kg (person + vikter), hantelstället klarar upp till 120 kg.
Hammer Hantelbank Solid XP
Viktbänken Solid XP från HAMMER är den perfekta träningsenheten om du vill få din kropp i form. Oavsett om du vill få ett V-format torso, starka axlar eller muskulösa armar, så kan du effektivt träna varje muskelgrupp och bygga och skulptera din kropp. De bästa effekterna på muskeltillväxt kan speciellt nås med medelintensitet och ett medelantal repetitioner. Vikterna ska du välja här så att varje i varje set ca 8-12 repetitioner är möjliga. Men träningsbänken Solid XP kan även användas för kroppskonturering och definition av muskler. För detta ändamål är det viktigt att träna med en upprepning av ca. 15-20 reps. Med Solid XP skapar du perfekta proportioner av kroppen.

Med Hammer Solid XP kan följande mål uppnås:

Brett muskulöst bröst
Muskulös, V-formad torso
Starka definierade axlar
Muskulösa överarmar
Vältränade, muskulösa ben
Platt mage och definierade pecs
 

HAMMER träningsbänk Solid XP – är perfekt för muskeluppbyggnad
Brett utbud av träningsmöjligheter
Hammer Hantelbank Solid XP
Den idealiska kombinationen av multi-press, bänk och dragövningar om kan utföras perfekt med XP:

Latsdrag och rodd för att starka ryggmusklerna
Bänkpress och sned bänkpress för bröstträning
Armcurl för att träna biceps
Tricepsdrag (även med triceps rep)
Axelpress
Knäböj och bencurl för starka benmuskler
och många fler övningar
Med oberoende hängkabel kan båda sidor av kroppen tränas jämnt. Speciellt för att träna axlar och armar är denna mycket viktigt eftersom varje arm måste exakt tillämpa samma kraft så att obalanser kan förhindras. På HAMMER Solid XP kan den starkare armen inte ta över arbetet från den svagare.

Välutrustad
Hammer Hantelbank Solid XP
Den ergonomiska ryggdynan på bänken är 50 mm tjock och därmed mycket bekväm. Ryggstödet kan justeras i totalt 7 steg så att alla positioner kan intas mellan att ligga och sitta upprätt. Särskilt för bröstövningar är detta mycket användbart: vid platt bänkpress tränas hela bröstmuskulaturen. Ju mer lutning på ryggstödet hos Solid XP, desto mer rör sig huvudbelastningen mot axlarna. När du lutar bänkpressen, tränas den övre bröstmuskulaturen mest.

Viktbänken Solid XP består av ett robust stålrör (50 x 50 mm) som ger optimalt grepp även i intensiva belastningar. Detta stålrör är speciellt pulverlackerat och därmed resistent mot repor.

Vid den bakre änden på träningsbänken Solid XP finns flera alternativ för förvaring av tillbehör som latsbar, tricepsrep, viktskivor och hantelstång (ingår ej). För att säkra viktskivor från att falla ned, medföljer praktiska säkringsplintar. För tillräcklig säkerhet vid Solid XP kan skivstångställ justeras upprepade gånger och belastas med upp till 120 kg.

Tillbehör och vikter
Hammer Hantelbank Solid XP
Du kan uppgradera viktbänken Solid XP med en valfri komplett uppsättning stänger och vikter, och mer. Med en uppgradering kan du få ut det maximala av din träning.

76 kg tillbehör från HAMMER omfattar:

1 kromad skivstång: diameter 30 mm, längd 180 cm
2 kromade hantelstänger: diameter 30 mm, längd 35 cm
Viktskivor: 4 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2,5 kg, 2 x 1,25 kg, 2x 0,5 kg
6 låsningsclips
De förkromade stängerna är ruggade och ger därmed ett bättre grepp - även vid hög viktbelastning. Viktskivorna är fyllda med cement och täckta med plast. Skalet ger en skonsam träning och skyddar ditt golv.

 

Hantelbänk HAMMER SOLID XP träningstips
För att träna de flesta av dina muskler är så kallade „Supersets“  idealiska. Här utförs övningen successivt utan paus. Intensiteten minskar successivt med varje set, tills endast en lätt vikt lyfts i slutet. Till exempel, du tränar bicepscurl först med en 25 kg vikt, sedan 17,5 kg, och slutligen med 10 kg. Du kommer att märka en ökad toning av dina muskler.

Sammanfattning och översikt
Hammer Hantelbank Solid XP
Med HAMMER träningsbänk Solid XP hjälper dig att få en vältränad ochmuskulös kropp. Kombinationen av bänk-, multipress- och kabelfunktioner erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter på hemmaplan. Övningar för bröst och magmuskler, axlar och övre ryggen är möjliga, samt träning av hela armen och benmusklerna.

Den högkvalitativa bearbetningen av Solid XP ger lång hållbarhet och stabilitet. Stålrörskonstruktiondn är kantad med en reptålig pulverlack. Den ergonomiska ryggdynan är 50mm tjock, vilket gör den mycket bekväm. Ryggstödet på bänken kan justeras 7-faldigt vilket möjliggör inte bara platt bänkpress, sned bänkpress, utan också axelpress i olika positioner.

Som extratillbehör, rekommenderas 76 kg Skivstång och Hantelset från HAMMER.

Produktinformation Solid XP
Kabeldrag- och överkroppsträning
Platt och lutande bänk med Ergo ryggstöd, 7-stegs justerbar.
Justerbart hantelställ med professionell säkerhetsclip
Moduler: curlstation, tricepsrep, latsdrag, kabeldrag,
Stabil stålram med reptålig pulverlack för hög belastning
Max. tillåten last på träningsbänk: 180 kg (person + vikter)
Max. tillåten last av hantelställ: 120 kg
Vikter och skivstänger ingår inte!
Mått: 240 x 153 x 216 cm (L x B x H)
Nettovikt: 88 kg
Färg: antracit / svart 
 

Produktomdömen

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):