Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Studsmatta | Studsmatta 122 cm hopfällbar
Studsmatta 122 cm hopfällbar Studsmatta 122 cm hopfällbar Studsmatta 122 cm hopfällbar Studsmatta 122 cm hopfällbar

Studsmatta 122 cm hopfällbar

 
Art. nr: 8800754
 

Denna matta ger en större hoppyta än de vanliga 1 meters studsmattorna. Hoppningen blir säkrare och behagligare med den större ytan. När denna inte används kan den fällas ihop för att ta mindre plats. Monteras utan verktyg.

 


 

Tillfälligt slut
 
999 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Hoppa, jogga på stället, höga benlyft eller intervallträning på studsmattan ger dig en effektiv träning. Varför inte träna framför TV:n till ditt favoritprogram? Passar även utmärkt för barnen att hoppa på. Denna lite större modell ger dig en större hoppyta för din bekvämlighet och säkerhet.

 

Fakta och egenskaper

Diameter 1,22 m

Höjd 30 cm

Vikt 10,5 kg

Mått hopfälld 89x42x9 cm 

Max användarvikt 100 kg

Hopfällbar för att spara plats

 

 

 

Produktomdömen

 • 2020-06-11
  WENCHE
  Fin for en voksen til trening. Men ikke til barn. Altfor lite "hopp". Barnebarnet mitt på 8,en stor gutt, synes det ble altfor tungt å hoppe på den. Flott med at en kan legge den sammen, det gikk greit, og vi hadde beholdt den til innebruk hadde den virket. Styret her vi bor sa nemlig at vi ikke fikk ha trampoline i bakgården hvor der er mange barn.
 • 2020-01-29
  Annika
  Ja kantskyddet var svårt att få dit. Studsmattan är jättebra!
 • 2019-11-21
  Ulrika
  Produkten var slut i lager vilket inte riktigt framgick på hemsidan. Leveransen blev kraftigt fördröjd och jag fick varan mer än tre månader senare. Men jag fick förstås erbjudandet att byta till annan vara vilket jag avböjde eftersom jag vill ha just den storleken och möjlighet att fälla ihop. Studsmattan är till belåtenhet och används av 3 1/2 åring. Kantskyddet var dock fruktansvärt svårt att sätta det krävdes två personers slit och 45 minuter. Därför har vi inte försökt att fälla ihop utan skruvar av benen och skjuter in under säng istället.
 • 2019-03-28
  Katarina
  Stadig och rejäl. Fast svår att veckla ut om man inte är så tung själv
 • 2019-01-27
  Malin mephoto
  Helt okej för priset. Lätt att sätta ihop å smidigt att kunna fälla ihop så den tar mindre plats när den inte används. Tyvärr lite stel å inte så "studsig" som jag trodde. Den känns för hård helt enkelt. Håller man sig exakt i mitten känns det okej, men så fort man börjar göra lite andra positioner å träningsrörelser som kräver lite störe yta, så är den rätt stum utanför centrum. Men för den pengen så kanske man inte kan förvänta sig mer. Jag blev dock lite besviken. Annars snabb å bra leverans.
 • 2018-04-27
  Ia
 • 2018-04-13
  Lena
  Helt enligt mitt önskemål. Snabb leverans, men kartongen var trasig.
 • 2018-04-03
  Sara
  Om själva produkten är jag som helhet nöjd: Några av metallfästena har vikt sig, med resultatet att en har lossnat från fjädrarna. Det är väldigt svårt att få på igen men också svårt att vika tillbaka metallfästena för att den inte ska åka ur. Om frakten: Förpackningen var söndertrasad och hade ett håll på 30 cm vid leverans och därmed delar av innehållet förstört. Om Sporttema: de skickade fel vara, fick i och för sig en "lyxigare" variant med handtag. Denna kunde dock inte användas eftersom denna gått sönder i frakten. Sporttema har dock i detta avseende varit väl tillmötesgående och självklart endast fakturerat för det jag beställt och skickat ett nytt skydd eftersom det blev hål i denna av frakten.
 • 2018-03-23
  Stefan Karlsson
  Ett ben sönder vid ankomst.
 • 2018-02-14
  Terese
  När vi väl lyckats skruva i alla benen, vilket var långt ifrån lätt då gängorna är lackade, så är vi jättenöjda. Alla barnen kan använda den från minsta 4 år upp till 12 år. Supersmidigt att kunna fälla i hop då platsen inte finns.
 • 2017-02-01
  Peder
  Relativt nem at slå op og klappe sammen. Fungerer fint indenfor. Det blå kantbånd hopper ret ofte af, og er svær at sætte på, hvis man kun er en person. Ellers fungerer den fint, men man kan ikke hoppe særligt højt. Til prisen og pladsen er det dog ganske fint.
 • 2017-01-29
  Linda
  Helt enligt förväntan, köpte till vår 5-åring som älskar den. Snabb leverans.
 • 2017-01-05
  Linn
  Lagom storlek och perfekt att den är ihopfällbar. Dock lossnar skyddet lätt.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):