Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Studsmatta | Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup
Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup

Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup

Art. nr: 372700
 
 
Tillfälligt slut
Prova hemma i upp till 30 dagar
 
 

Produktbeskrivning

Träna din kondition och koordination effektivt. En mycket rolig variant för konditionsträning. Diameter 1,12 m och en användarvikt på hela 120 kg. Kraftiga gummiband gör att ljudet minskas under träningen. 

Med fokus på konditionsträning och hög puls. Du kan gärna avsluta träningen på din studsmatta med olika balansövningar. Den mjuka och instabila ytan ger dig utmaningar. 

 

Studsmattan har 36 separata gummiremmar som ger en bra studs och lång hållbarhet. Gummiremmarna ger mindre ljud än fjädrar. Skulle någon rem mot förmodan brista kan de bytas en och en. 

 

6 vinklade ben ger god stabilitet under din träning.

 

Handtaget är justerbart i höjdled och om du önskar kan du ta av det. Max höjd hoppduk till handtag är 108,5 cm, minst 87,5 cm. 8 hål med 3 cm mellan. 

 

Ramen monteras snabbt och enkelt utan verktyg. 

 

Diameter 112 cm

Max användarvikt 120 kg 

Hoppdukens höjd över golvet är 34 cm 

 

Produktomdömen

  • Produktbild Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup
    2019-01-06
    Bra och prisvärd studsmatta för den som söker matta med gummiband i stället för stålfjädrar - ger roligare, skonsammare studs ! Bra veta att det kräver viss styrka för att montera gummibanden, då mattan kommer omonterad.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Relaterade

Kantskydd till BounceUp
399 kr

Kantskydd till BounceUp

Kantskydd som tillbehör till studsmattan Abilica Bounceup. OBS - endast kantskyddet, studsmatta...