Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Studsmatta tillbehör | Säkerhetsnät 4,3 m Hudora
Säkerhetsnät 4,3 m Hudora

Säkerhetsnät 4,3 m Hudora

Art. nr: 95802
 
 
Beställningsvara
Prova hemma i upp till 30 dagar
 
 

Produktbeskrivning

Har ditt sökerhetsnät till studsmattan gått i sönder? då ska du inte behöva köpa stolpar och andra tillbehör just för en reva i nätet. Med detta tåliga och snygga säkerhetsnät slipper du just detta med att köpa ett helt kit. Vi erbjuder en slitstark och prisvärt skyddsnät anpassat till studsmattor på 4,3 meter.Kräver att det finn 8 stolpar som skyddsnätet kan fästas i.

Hundora har tillverkat ett snyggt och slitstarkt skyddsnät utan stolpar så du lätt kan ersätta det nätet som gått i sönder utan att behöva köpa massa tillbehör till. Skyddsnätet är anpassat för studsmattor på 4,3 meter och kräver att det finn 8 stolpar som skyddsnätet kan fästas i.Skydsnätet är enkelt att sätta upp och kräver inte massa extra verktyg. Nätet fäster du enkelt med klipsen som medföljer och vill du inte längre använda nätet när du studsar så är det även lätt att montera ner.

Nu kan du slippa massa besvär när du ska köpa nya tillbehör till din studsmatta. Hundora har anpassat tillbehören så att det ska vara enkelt att byta ut men även när du inte längre ska studsa mer för säsongen ska det vara lätt att montera ner. 
 
 

 • anpassad för 4,3 meter studsmattor
 • anpassad för studsmattor med 8 stolpar 
 • Medföljande klips
 • Lätt att montera upp
 • Slitstarkt material
  Märke: Hundora
 

Produktomdömen

  • Produktbild Säkerhetsnät 4,3 m Hudora
    2020-05-27
    Försökte sätta upp nätet men det saknades helt möjlighet att fästa nätet nedtill. Nätet var dessutom 426cm i diameter vilket gör att en studsmatta på 430cm inte passar helt. öppningen hamnade snett och sitter dessuom lågt, går bara att krypa in. Returnerade produkten omgående och köpte ett dyrt "riktigt" nät istället.

    Sporttemas kommentar: För att vara säker på produktspecifikationerna nästa gång kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Relaterade

Fjäder studsmatta
19 kr

Fjäder studsmatta

Fjädrar till studsmatta. Välj rätt längd på din fjäder.
Fjäder för 1m 11 varv
19 kr

Fjäder för 1m 11 varv

Fjäder med 11 varv. Passar vanligen 1 meters och. Jämför antal varv den är snurrad med dina gam...