MENY
 

Kvalitetsmål

 

100 % nöjd kund

Vårt kvalitetsmål är att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp och bli 100 % nöjd med dina produkter från Sporttema.

 

Du kanske känner att du inte har möjlighet att se och känna på produkterna innan du beställer och är osäker på om det är vad du söker.

 

För att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med din produkt erbjuder vi dig en 100 % nöjd kund garanti. Detta innebär att du kan beställa dina produkter och sedan i lugn och ro känna på och prova dom hemma. Skulle våra produkter inte motsvara dina förväntningar har du 30 dagar på dig efter du mottagit produkten att returnera den och få pengarna tillbaka. Det enda du betalar är frakten. Läs mera under våra köpvillkor.

 

Leverans

Normal leveranstid är 2-7 dagar till en företagsadress. Leverans till privatpersoner kan ta några dagar länge.

Vårt mål är att alltid leverera till dig inom 10 dagar från beställning. Det kan tyvärr hända att vissa produkter blir restnoterade och är slut i lager på grund av stor efterfrågan. Skulle detta ske med någon beställd produkt så meddelar vi förseningen och beräknat leveransdatum till mottagaren.

 

Svar på mail

Vårt mål är att svara på alla mail samma dag eller senast nästa arbetsdag.

 

 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.