MENY
 

Stående boxningssäck


Stående boxningssäck till lägsta pris

Stående boxningssäck Köp din Stående boxningssäck hos Sporttema!
Vi har boxsäckar från olia kända varumärken. Det finns många fördelar med att köpa en stående boxningssäck och det allra bästa med dessa är att man inte ens behöver tänka på vart man kan hänga upp boxningssäcken för den är stationerad på golvet. Men det är också en nackdel och det är tyngden, Den stående boxningssäcken är otroligt tung och otymplig att flytta men lätt värt det om man är intresserad av boxning.Sporttema erbjuder frifrakt och 30 dagars öppet köp.
Har du frågor eller funderingar kring våra stående boxningssäck kan du alltid kontakta vår kunniga kundtjänst här


 
 
6 produkter
 
 •  
  Stående boxsäck / slagtränare passar utmärkt både för slag och sparkar. Träna dina slag och sparkar, öka din styrka, kondition och snabbhet på en professionell boxtränare. Slagdelen är tillverkad av slitstark PU väv och fylld med skum.
  2 795 kr
   
   
 •  
  Stående slagsäck som ger bra variation i din träning. 170 cm hög.
  2 995 kr
   
   
 •  
  Utomhus, inomhus, på kontoret eller i källaren – Den Stående Boxningssäcken Sparring Pro kan du ställa var som helst. Säcken kan fyllas med vatten, sand eller grus och håller även för extra hårda slag. 
  3 600 kr
   
   
 •  
  Den stående sandsäcken Perfect Punch kan du ställa överallt och träna samtliga boxningstekniker intensivt. 
  3 690 kr
   
   
 •  
  Det spelar ingen roll om det är ute, inne, på kontoret eller i källaren, den stående sandsäcken Impact Punch kan placeras var som helst. 
  3 690 kr
   
   
 •  
  Fighters fristående säck är ett unikt alternativ till hängande slagsäck. Du behöver ingen förankring i taket, och säcken går att flytta (även om den är tung).Den tunga foten i stål och gummi gör att säcken är nästan omöjlig att välta.Hela konstruktionen är tillverkad av stål och foten är helt ingjuten i gummi vilket skyddar golvet.Total höjd inkl fot: ca 175 cm. Total vikt: ca 85 Kg. Säckens storlek: ca 120 cm x 35 cm.
  5 999 kr
   
   
 

Den stående boxningssäcken är lätt att placera i hemmet och tar liten plats.

Stående boxningssäck Den stående boxningssäcken / slagsäcken fyller precis samma syfte som den vanliga boxningssäcken som man hänger i taket, och det är att träna och förfina sina tekniker inom kampsportens olika grenar där man utövar slag och sparkar.

Fördelar och nackdelar med en stående boxningssäck


Fördelar

-När man slår på en stående boxningssäck rör den sig extremt lite, medans när man slår på en vanlig hängande boxningssäck så måste man i regel stanna säcken innan nästa slag.
-Du behöver inte fundera ut ett bra ställe att placera din stående boxningssäck då du lätt kan flytta säcken utan att borra hål i vägg eller tak.
-Du kommer komma igång snabbt med träningen då det inte kräver något förarbete förutom att fylla foten med vatten eller sand.


Nackdelar

-priset är den största nackdelen gällande en stående boxningssäck. Men är man intresserad av att investera i en stående boxningssäck och man vet att man kommer att använda den ofta så är det helt klart värt pengarna.
-Även fast den stående boxningssäcken är portabel så är den väldigt tung. Men om man ser det som en extra träning att flytta rundor på säcken så är det egentligen en fördel med tyngden.


Tips 1

Man kan fylla den stående boxningssäcken med både vatten eller sand men många föredrar sand då vattnet bildar ett skvalpande ljud efter varje slag mot säcken.


Tips 2

Placera din stående boxningssäck utomhus på våren så kommer träningen bli roligare och mer varierande. Börjar det regna så tar du bara in säcken inomhus och fortsätter träna.


Tips 3

Använd alltid boxningshandskar som sitter åt så att du minskar risken för skador.


Vi rekommenderar

Vi på Sporttema rekomenderar HAMMER BOXING Stående Boxningssäck som har fått högst betyg av våra kunder.Stående boxningssäck

En stående boxningssäck är ett bra alternativ när det gäller en effektiv konditionsträning. Tyvärr är en stående boxningssäck väldigt dyr och för en nybörjare kan den även vara svår att montera ihop. Men som alla dyra saker så är det lätt värt en slant extra om man vet om att man kommer att använda produkter ett flertal gånger.

Sporttema erbjuder flera olika sorters stående boxninssäckar

Klicka gärna runder på våra olika kategorier av boxning och kampsport. Vi erbjuder bland annat prisvärda och bekväma boxningshandskar, boxningssäckar, slagbollar och Skydd/Mitts. Alla våra produkter har frifrakt och garanti på 30 dagars öppet köp. Vi kan även skryta om att vi erbjuder bästa prisgaranti, vilket vi är väldigt stolta över.

Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar kring våra stående boxningssäckar till vår Kundtjänst
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se