Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Sportstöd

Sportstöd

Sportstöd ökar varaktigheten och effektiviteten under ditt träningspass.


Sportstöd Sporttemas sportstöds produkter hjälper dig som tränar tuffa och hårda träningspass men även för dig som vill återhämta dig efter en skada. Sportstöd är produkter av hög kvalitet och Sporttema erbjuder ett fantastiskt lågt pris på alla våra produkter.

Vi rekommendera dig att köpa vår Hyperice Utility om du är ute efter att få en optimal kyla för ankel, armbåge eller smalben. Hyperice Utility är utformad för att användas nästan överallt. Kompakt design utrustad med mindre iscell, riktad kyla och kompression.


Är du ute efter att kyla ner en skada eller ha en trygg säkerhet med på träningen om skadan är framme? då rekommenderar vi vår Hyperice Shoulder-Right som är en perfekt hjälp för snabb återhämtning. Axelskyddet används av idrottare som vill ha en kombination av kyla och kompression. Är du däremot ute efter att ge din rygg och mage ny energi och åter stabilisera kroppen? då tipsar vi dig om att köpa vår Hyperice BACK som är Supertunn och hållbar cellskinn för snabb överföring av kyla och djup penetrering.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande sportstöd? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av produkter för sportstöd:

Läs mer
Knee Sleeve Closed Patella
Finns i fler varianter
300700
Beställningsvara

Knee Sleeve Closed Patella

Padded Elbow Sleeve
300724
Beställningsvara

Padded Elbow Sleeve

Padded Elbow Sleeve
300725
Beställningsvara

Padded Elbow Sleeve

Armbågsstöd med extra lång manschett med trimmade ...