MENY
 

Sportstöd


Sportstöd ökar varaktigheten och effektiviteten under ditt träningspass.


Sportstöd Sporttemas sportstöds produkter hjälper dig som tränar tuffa och hårda träningspass men även för dig som vill återhämta dig efter en skada. Sportstöd är produkter av hög kvalitet och Sporttema erbjuder ett fantastiskt lågt pris på alla våra produkter.

Vi rekommendera dig att köpa vår Hyperice Utility om du är ute efter att få en optimal kyla för ankel, armbåge eller smalben. Hyperice Utility är utformad för att användas nästan överallt. Kompakt design utrustad med mindre iscell, riktad kyla och kompression.


Är du ute efter att kyla ner en skada eller ha en trygg säkerhet med på träningen om skadan är framme? då rekommenderar vi vår Hyperice Shoulder-Right som är en perfekt hjälp för snabb återhämtning. Axelskyddet används av idrottare som vill ha en kombination av kyla och kompression. Är du däremot ute efter att ge din rygg och mage ny energi och åter stabilisera kroppen? då tipsar vi dig om att köpa vår Hyperice BACK som är Supertunn och hållbar cellskinn för snabb överföring av kyla och djup penetrering.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande sportstöd? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av produkter för sportstöd:

 
 
3 produkter
 
 •  
   
  Tillfälligt slut, beställning möjlig
 •  
  399 kr
   
   
  Tillfälligt slut, beställning möjlig
 •  
  Armbågsstöd med extra lång manschett med trimmade kanter för bättre komfort. Produkten har unika stöddynor som dämpar och skyddar mot slag. Produkten är tillverkad av tunnare neopren på insidan som hjälper spelarna att få ett bättre grepp om bollen.
  399 kr
   
   
  Tillfälligt slut, beställning möjlig
 

Stödprodukter som ger bättre fördelar med fysisk aktivitet och mer varaktiga och effektiva träningspass.


sportstöd Sporttemas sportstöd har hög kvalitet och med snygga modeller som gör det skönt att bära och man känner sig bekväm hela dagen. Allting handlar om att ha rätt tryck på rätt ställe när man använder sportstöd. Om du tar på dig ett tajt sportstöd kommer det att ge ett stort tryck mot huden, men i gengäld kommer du få trycket trycket mot precis hela huden vilket ger ett stöd när du till exempel springer.
Här nedan har vi även listat upp två av våra favorit produkter inom sportstöd:


- Hyperice Shoulder-Right Anledningen till att denna produkten är så bra är att detta sportstöd är perfekt hjälp för snabb återhämtning efter eller under ett träningspass.
- Hyperice KneeOumbärlig utrustning för alla atleter som vill röra sig snabbt och behöver återhämta sig snabbare. Med detta sportstöd kommer du att få tillbaka rörelsen och återvänd till dina träningsaktiviteter.


Varför ska man använda sportstöd?

Att använda sig utav sportstöd gör att i många fall blodcirkulationen ökar. Sportstöd ger även hjälp med muskelsupport som bidrar till en bättre muskulaturbyggnad. När man har sportstöd som är tajta hjälper det till att hålla musklerna på plats så att det slipper försvinna massa energi i vibrationer när man rör på sig. Man kan också uppleva att den tighta känslan gör att man känner sig lite extra snabb.
....................

Vad är det som är så bra med sportstöd?

Sportstöd är inte bara guld värd under vila och återhämtning produkterna gör även stor skillnad när sportstöd används under träningen eller tävlingen. Det finns ingen garanti för att man blir en bättre idrottare bara för att man har sportstöd på sig. Men för de flesta ger sportstöd en positiv känsla som gör träningen både roligare och effektivare.
....................


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra produkter för sportstöd så kontakta gärna vårkundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se