MENY
 

Biljardbord


Sporttemas biljardbord har hög kvalitet som ger mer för pengarna


Biljardbord Vi på Sporttema kan erbjuda ett bra utbud av prisvärda v av hög kvalitet och snygg design. Sporttemas biljardbord är snygga både som dekoration i hemmet eller som en gemenskapsaktivitet på festen. Sporttema har biljardbord i olika storlekar och modeller så du lätt ska kunna vilket biljardbord som passar just dina behov och krav.

Du kan alltid komplettera ditt Spelbord med Sporttemas utbud av fotbollsbord som gör att din sällskapsaktivitet blir komplett. Våra fina Spelbord ger ett snyggt intryck i hemmet och många kan ha roligt med ett biljardbord sammtidigt. Kolla gärna in Sporttemas fina utbud av fotbollsbord och biljardbord:

Fotbollsbord Ta chansen att tävla mot kompisar eller familj med hjälp av dessa spelbord av bästa kvalitet.

Biljardbord Biljard är en trevlig spelform som går att spåra ända bak till 1100-talet i biljardliknande spel.
Fotbollsspel Rebounder Futchi är fotbollsspelet som är lika roligt för proffs som nybörjare.

Har du frågor eller funderingar kring våra olika biljardbord så kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig gärnaKolla gärna in alla våra olika biljardbord här:

 
 
4 produkter
 
 •  
  4 olika spel: fotboll, biljard, pingis och hockey
  1 995 kr 1 699 kr
   
   
  I lager
 •  
  Harvard är ett stabilt biljardbord för många timmars nöje med dina vänner. Alla delar ni behöver för att komma igång att spela ingår.
  8 495 kr
   
   
  Tillfälligt slut, beställning möjlig
 •  
  Bord med 7-8 fot spelplan. Klassisk och stilren design. 
  14 995 kr
   
   
  Tillfälligt slut, beställning möjlig
 •  
  Kraftigt bord med riktig trästomme. Skivan är delad på 3 st 25 mm skifferskivor. Solitt trä på vallarna. 
  25 995 kr
   
   
  Tillfälligt slut, beställning möjlig
 

Sporttemas biljardbord ger dig och dina vänner en trevlig spelkväll tillsammans

Biljardbord Under denna kategorin har vi samlat våra snygga och kvalitetssäkra Spelbord, biljardbord och fotbollsbord. Dessa Spelbord har låga priser jämfört med konkurrenterna.
Kolla gärna in Sporttemas Spelbord som är anpassade för en trevlig spelkväll hemma:


Fotbollsbord

Här hos oss på Sporttema hittar du högkvalitativa fotbollsspel i olika prisklasser och av olika modeller. Ta chansen att tävla mot kompisar eller familj med hjälp av dessa spelbord av bästa kvalitet. Detta klassiska spel härstammar från 1920-talet när Harold Searles Thornton tog patent på det i England. Idén kom han på efter han varit på en match med Tottenham Hotspurs och ville komma på ett sätt för alla att få spela en energifull fotbollsmatch, i hemmet. Inspirationen tog han faktiskt från en tändsticksask där han la stickorna över asken och klistrade fast små gubbar på dem.Spelbord

Alla vet ju att spelbord är världens roligaste spel, så vad kan gå fel med att ha ett fotbollsspel eller biljardbord hemma? Om du har platsen för det, så absolut ingenting tycker vi. Utnyttja möjligheten att äntligen kunna spela fotboll eller biljard i ditt eget vardags- eller hobbyrum! Vårt minsta spel är 118 centimeter långt och 68 centimeter brett och får med andra ord plats i stort sett i vilken bostad som helst. Att spela fotbollsspel eller biljard passar alla som tycker att det är roligt, och du behöver inte vara varken vältränad eller ha flås. Dock kan vi nästan utlova att du kommer få det, och bli det, om du fastnar för denna underbara produkt.
Biljard

Biljard är en trevlig spelform som går att spåra ända bak till 1100-talet i biljardliknande spel. De första biljardborden tillverkades redan 1470. Våra biljardbord finns både för hemmabruk och kommersiellt bruk. Vi garanterar många timmars nöje!....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra olika biljardbord så kontakta gärna vår kundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se