MENY
 
 
 

17 produkter

 
 •  
  Mini basketball. 13 cm i diameter.
  129 kr
   
   
 •  
  SKLZ Reaction Ball förbättrar koordinationen och reaktionsförmågan för både händer och fötter. Med Reaction Ball utvecklas färdigheter som är viktiga i alla idrotter. Använd den ensam, mot en vägg eller tillsammans med andra. Bollen har sex “bubblor” som gör att bollen studsar olika från gång till gång.
  179 kr
   
   
 •  
  Äntligen ett sätt att komma åt ömma punkter, utan att använda en tennisboll! AccuPoint Massager är designad av professionella tränare och den ergonomiska designen är skräddarsydd för ryggraden så att den skapar tryck på ömma punkter över ryggen. Materialet är slitstarkt och lätt att rengöra. Diametern för var och en av kulorna är 6,5 cm. och den totala bredden är 13 cm.
  195 kr
   
   
 •  
  Bli en bättre fotbollsspelare med SKLZ Starkick. Använd din egen boll och träna teknik, passningar, skott och nedtagning hur du vill, var du vill! Passar bollar med storlek 3, 4 och 5. Det 1,8 m långa returbandet sträcker ut till 5,5 meter.
  249 kr
   
   
 •  
  Små gummiband som är perfekta för uppvärmnings- och styrkeövningar i samband med annan träning, eller att användas som huvudaktivitet. Finns i tre varianter: lätt, medel och hårt motstånd. Tillverkat i bästa latexkvalitet.
  349 kr
   
   
 •  
  Träna med SKLZ Quickladder för att öka din acceleration, rörelse i sidled och rörelseriktning samtidigt som du tränar balans, rytm och kroppskontroll.
  449 kr
   
   
 •  
  Med detta bälte tränar två personer samtidigt i en mängd olika övningar som förbättrar snabbhet, flexibilitet och reaktionsförmåga. SKLZ Reaction Belt förbättrar färdigheter som är viktiga i alla idrotter. En rörlig ring ger rörelsefrihet och motstånd i alla riktningar. Inkluderar två bälten, tre uppsättningar selar (1,2 m, 2,1 m och 3 m) samt en praktisk transportväska.
  449 kr
   
   
 •  
  SKLZ Barrel Roller är gjord med vattentät beläggning för att hålla länge. Rullen är 14 cm. i diameter och längden är 38cm.
  549 kr
   
   
 •  
  Kombinerar två av de mest populära produkterna för snabbhetsträning.
  595 kr
   
   
 •  
  Fallskärmen gör det möjligt att träna acceleration och maxfart med progressivt motstånd. Inkluderar två 120 cm vertikala skärmar, justerbart midjebälte och praktisk väska för transport.
  695 kr
   
   
 •  
  Öka svårighetsgraden i armhävningar eller plankan och bli starkare i överkroppen och coremuskler med SKLZ Core Wheel! Det rullande hjulet på varje sida skapar ett instabilt underlag för olika styrkeövningar och låter axlarna, bålen och höfterna arbeta hårdare än någonsin tidigare.
  795 kr
   
   
 •  
  Utveckla dina färdigheter i balans, rytm och kroppskontroll. Öka din snabbhet med accelerationer och förskjutningar i stegen. Stegen är lämplig för användning både inomhus och utomhus. Stegen har 15 steg med gummerad baksida och är 7,6 m lång och 0,5 m bred. Praktisk transportväska ingår.
  995 kr
   
   
 •  
  SKLZ Recoil 360 ger dig möjlighet att träna rörelser som är specifika för din idrott och dina behov, både med extra motstånd och extra hjälp (minskat motstånd). Det unika flexibla bandet sträcker sig i motsatt riktning av dina rörelser, så att din styrka ökar. Alternativt så drar bandet dig i den riktning du vill, så du kan röra dig med ökad hastighet i olika riktningar. Passar perfekt oavsett om du skall springa framåt, åt sidan, hoppa eller träna på riktningsförändringar. Ett 360 graders rotationsbälte med ring, gör det lätt att röra sig i alla riktningar. Bältet passar det flesta storlekar. Flexibandet kan sträckas från sin ursprungliga längd av ca 2 meter upp till cirka 5,5 meter. Praktisk transportväska ingår.
  995 kr
   
   
 •  
  Stänger för träning av balans, snabbhet och riktningsändringar. Kan användas i en mängd olika kombinationer för att öka prestationsförmågan. Åtta stavar som lätt kan packas för lagring eller transport och en bekväm transportväska ingår.
  995 kr
   
   
 •  
   
  Spänstträning som ger ökad explosivitet i satsrörelsen. Flera fästpunkter ger bra individuell anpassning och upp till 40 kg motstånd. Passar bäst för personer som är 163-188 cm långa. Innehåller fyra motståndsband, selar och bärväska.
  999 kr
   
   
 •  
  Kom snabbt igång med fotbollsträningen med SKLZ Quickster mål. Fotbollsmålet går snabbt att montera och packa ner. Solida stavar och nätfästen gör att nätet håller.Målet mäter 180 x 120 cm och en praktisk transportväska ingår.
  1 495 kr
   
   
 •  
  1 699 kr
   
   
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se