MENY
 

Skateboard


Hos oss hittar du alla olika typer av skateboard, rullbräda eller skejtboard. Här kan du köpa skateboard för både nybörjare och proffs eller gammal och ung. Skateboarden har sitt ursprung ur 80-talets Kalifornien och det var också då den hade sin storhetstid. Skateboardåkare som Christian Hosoi och Tony Hawk var omåttligt populära, och bidrog stort till skateboardens globalisering. Lika fort som det blev populärt dog hela skateboardkulturen ut under tidigt 90-tal, men det var också då som skateboarden som vi tänker oss den nu formades. Kanske kan du med någon av våra skateboards bli nästa skateboardlegendar att driva sporten vidare.

 
 
2 produkter
 
 •  
  Denna skateboard är tillverkad för användare upp till 100 kg. Vikt ca 1 kg. Mått 57x15x11,5 cm.
  449 kr
   
   
 •  
  Board made of high-quality 7-ply canadian maple Double Kick, concave Deck surface with anti-slip grip tape 5" Heavy-Duty V-Shape-Aluminum-Truck Coated Rubber riser pad PUC wheels, Ø 54 x 36 mm Ballbearings ABEC 7, chrome, dirt protection cover on both sides Measurements 77,5 x 19,7 cm With different tail lengths, unbalanced Max. user weight 100 kg Assorted in 2 Designs
  595 kr
   
   
 

Är du intresserad av skateboard? Produkterna som vi har är för dig

Skateboardåkning kan se väldigt svårt ut och det är det också i början, men så fort man har fått in balansen går utvecklingen jätte snabbt. Är du ny med sporten ska du investera i en skateboard för nybörjare. De är generellt sätt lite billigare och lättare att balansera på, exempelvis är hjulen lite mjukare och rullar inte så fort. Är du en erfaren skateboardåkare eller precis börjat tricksa ska du definitivt investera i en lite bättre skateboard, en som klarar av den hårda belastningen som krävs vid tricksande. För att drömmen att bli skateboardproffs ska slå in, behöver du rätt utrustning.


Skateboard kan man åka på många platser och underlag

Det krävs också extremt mycket träning. Ingen har blivit skateboardproffs enbart på talang, utan det är många långa timmars övande och tricksande i den lokala skateparken. Behöver du hjälp med att lära dig tricksa är det alltid en god idé att söka sig till en skateboardskola. Här kan du lära dig grunderna som du sedan kan bygga vidare på själv. Tänk på att hitta ditt egna unika uttryck och stil som gör dig speciell på din skateboard. Inom skateboardkulturen är det väldigt viktigt, ibland viktigare än sin förmåga, att göra svåra tricks. Tveka inte, köp dig en egen Skateboard eller varför inte en mini BMX hos oss.


Tänk på om du är nybörjare eller proffs innan du köper

Många skateboardåkare har så kul med sin sport att de inte ser det som träning, utan det blir en hel livsstil. Träningen blir nästan som en bonus, eller i alla fall sekundärt. Åker du till din lokala skateboardramp är det nog få som skulle säga att de är där och tränar, utan de har bara kul. Det är det som gör skateboard så unikt. Att en sån liten träplanka på fyra hjul kan nå en sån ikoniskt status som just skateboarden gjort, var det nog inte många som trodde på 80-talet. Vill du ta del av eller bli en del av denna livsstil kan du köpa en skateboard här.

 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se