Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Säkerhetsnät m Stolpar 3,6m
Säkerhetsnät m Stolpar 3,6m Säkerhetsnät m Stolpar 3,6m

Säkerhetsnät m Stolpar 3,6m

Art. nr: 8801340
 
 
 
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Produktbeskrivning

Nu kan du studsa säkert med säkerhetsnätet från inSPORTline som är ett nät som krävs för att kunna hoppa säkert på studsmattan och förhindra att man ramlar av och skadar sig. Med 8 stolpar och 2 meters höjd kommer du kunna studsa utan att behöva oroa dig för att skada dig eller lägga onödig energi på att vara orolig för att barn ska ramla ut från studsmattan. 

Produktinformation

 

Att studsa på studsmatta kan vara farligt om man hamnar fel eller råkar ta ut svängarna för mycket, men med detta säkerhetsnät som levereras med 8 stolpar kan du känna dig tryggare under din träning.

Det uppfyller säkerhetskraven EN-71 från Tyska TUV och ASTM internationella test. Säkerhetsnätet är slitstarkt och är UV tåligt och klarar hårda väderlag. Nätet är anpassat för studsmattor mellan 3,6-3,7 m och kommer med 8 stolpar som lämpas till studsmattor med 4 benpar. Höjden på säkerhetsnätet är 2 meter vilket gör att du kan hoppa högt utan att behöva känna obehag att du ska kunna komma över nätets höjd. Skyddsnätet är enkel att montera och har en ingång med dragkedja och säkerhetslås så det alltid är stängt men ändå lätt att komma ut och in från studsmattan. Stolparna är galvaniserade vilket gör att dem är slitstarka och tål både regn och storm.

 

 

Fakta och egenskaper

 

•Galvaniserade stolpar

•Slitstarkt och UV tåligt

•Höjd 2 meter

•För studsmatta 3,6-3,7 m

•8 stolpar (För studsmattor med 4 benpar)

•Ingång med dragkedja och säkerhetslås

•Enkel montering

 

 

Produktomdömen

  • Produktbild Säkerhetsnät m Stolpar 3,6m
    2019-07-10
    Bra kvalitet med en lätt manual. Passar perfekt till studsmattan från Rusta.
  • Produktbild Säkerhetsnät m Stolpar 3,6m
    2017-11-12
    Bra kvalitet, fungerar som den ska. Däremot manualen fanns inte på svenska eller engelska, bilderna var otydliga och delarna hade annat form än på bilder, det gjorde att installation blev mer komplicerad än det borde ha varit.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 


Relaterade

Fjäder för 1m 11 varv
19 kr

Fjäder för 1m 11 varv

Fjäder med 11 varv. Passar vanligen 1 meters och. Jämför antal varv den är snurrad med dina gam...