MENY
 

Kost & Träningstips

 

Att träna hemma är den snabbaste växande trenden nu. Du kan med fördel kombinera din träning med att titta på TV eller umgås med familjen. Du sparar tid genom att inte förflytta dig till gymmet, slippa stå i kö och vänta på din tur till maskinerna etc.

 

Flertalet av maskinerna är utrustade med transporthjul som gör att du lätt rullar fram dem framför TV:n. Njut av ditt favoritprogram medan du tränar.

 

Tidningen IFORM har en väldigt bra artikel om hemträning, varför du ska börja träna, att tänka på mm:

http://www.iform.se/Crosslink.jsp?d=825&a=679 (Öppnas i nytt fönster)

 

Tips från experterna

Här får du lite tips och råd från kunniga personer. Klicka på bilderna för att läsa mera.
 

Torodd

Torodd Mömb är fysioterapeut med stor idrottserfarenhet. Han arbetar som fysioterapeut och har en bred bakgrund som utövare inom friidrott, cykling, volleyboll och längdåkning. Torodd har också varit instruktör på ett träningscenter och är fysioterapeut för norska landslaget i bowling. Erfarenheten är med andra ord stor, och hans kunskap är intressant för oss som tycker om att ta hand om vår kropp. Därför har vi fått några goda råd som vi gärna delar med oss av.

Lene

Vi har fått en pratstund med Lene Grösland, en erfaren fitnessinstruktör på ett träningscenter. Lene har många järn i elden och en stor entusiast till träning med mening. Dessutom är hon upptagen av helheten i en aktiv vardag och fokuserar på den sunda cyklen: Sömn – Ernäring – Träning – Återhämtning – Välmående.
 
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se