Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Övrigt/Tillbehör | Pulsbälte
Pulsbälte

Pulsbälte

 
Art. nr: 9309
 
Pulssändare med justerbar stropp. Nödvändig om du önskar en trådlös pulsfunktion på maskiner med mottagare för trådlöst pulsbälte. 
Finns i lager (31)
 
399 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Fästes runt bröstet och ger en mera exakt pulsmätning. Sänder i 5 KHZ, inte BlueTooth.
 

Produktomdömen

 • 2020-12-12
  Ulf Blomquist
  Köpte detta tillsammans med Cykel AL2. Det visade sig inte kompatibelt med cykeln vilket man inte uppmärksammade vid beställningen Tyvärr hade jag slängt orginalkartongen så då gick det inte att returneraSvagt av Sporttema att inte godta returen då rimligen det åligger dem att leverera grejor som funkar och ta kostnade med returen trots att orginalförpackningen ej var med För att kunna känna arr bolaget gör allt för att kompensera kunden för ett fel hade känts bra.nu känner man si lite blåst

  Sporttemas kommentar: Pulsbälte passar endast till de maskiner som uttryckligen har den funktionen. AL2 har inte mottagare för trådlöst pulsbälte och vi har inte heller relaterat pulsbältet till den maskinen. Kunderna har 30 dagars öppet köp men det krävs som nämnt att den är förpackad i originalkartong. Vi tar givetvis kostnaderna om vi rekommenderat något fel eller lämnat fel information på något sätt.
 • 2020-07-18
  Monica
  Fungerar utan problem till löpbandet.
 • 2020-04-25
  tb
  strikken er kort ellers ok
 • 2011-02-22
  Anita Lennerstad
  Returnerade pulsbältet pga att det fanns ett inkluderat när jag köpte roddmaskinen
 • 2011-02-22
  Michael Söderlund
  Abilica Pulsbälte Fungerar utmärkt till Crosstrainer maskinen. Mycket bättre att se hjärtslagen via den trådlösa sändningen än att hålla på de handtag som finns på crosstrainern.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):