Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Övrigt/Tillbehör | Pulsbälte
Pulsbälte

Pulsbälte

Art. nr: 9309
 
 
Finns i lager (15)
Prova hemma i upp till 30 dagar
1-3 dagars leveranstid
 
429 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Pulssändare med justerbar stropp. Nödvändig om du önskar en trådlös pulsfunktion på maskiner med mottagare för trådlöst pulsbälte. 
Fästes runt bröstet och ger en mera exakt pulsmätning. Sänder i 5 KHZ, inte BlueTooth.
 

Produktomdömen

 • Produktbild Pulsbälte
  2020-12-12
  Köpte detta tillsammans med Cykel AL2. Det visade sig inte kompatibelt med cykeln vilket man inte uppmärksammade vid beställningen Tyvärr hade jag slängt orginalkartongen så då gick det inte att returneraSvagt av Sporttema att inte godta returen då rimligen det åligger dem att leverera grejor som funkar och ta kostnade med returen trots att orginalförpackningen ej var med För att kunna känna arr bolaget gör allt för att kompensera kunden för ett fel hade känts bra.nu känner man si lite blåst

  Sporttemas kommentar: Pulsbälte passar endast till de maskiner som uttryckligen har den funktionen. AL2 har inte mottagare för trådlöst pulsbälte och vi har inte heller relaterat pulsbältet till den maskinen. Kunderna har 30 dagars öppet köp men det krävs som nämnt att den är förpackad i originalkartong. Vi tar givetvis kostnaderna om vi rekommenderat något fel eller lämnat fel information på något sätt.
 • Produktbild Pulsbälte
  2020-07-18
  Fungerar utan problem till löpbandet.
 • Produktbild Pulsbälte
  2020-04-25
  strikken er kort ellers ok
 • Produktbild Pulsbälte
  2011-02-22
  Returnerade pulsbältet pga att det fanns ett inkluderat när jag köpte roddmaskinen
 • Produktbild Pulsbälte
  2011-02-22
  Abilica Pulsbälte Fungerar utmärkt till Crosstrainer maskinen. Mycket bättre att se hjärtslagen via den trådlösa sändningen än att hålla på de handtag som finns på crosstrainern.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):