Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Om Sporttema | Magasinet

Välkomna till Magasinet

Följ vår serie om hur du kan träna utan att det känns som det tar för mycket tid, hur du hittar det som passar dig. Träna för att må bra helt enkelt.


Du kommer att få träffa tränare som ger tips inför motionslopp eller varför inte ditt första Vasalopp, ditt lokala swimrun, Vättern runt, Göteborgsvarvet, ”you name it”.

Tips på bra mat med recept. Dela med dig på vår Facebook om dina mål med din träning, tipsa oss om det som funkar för dig. Låt oss tillsammans göra 2018 till ett år då kropp och knopp mår som de förtjänar. Håll koll!

Följ vår serie om hur du kan träna utan att det känns som det tar för mycket tid, hur du hittar det som passar dig. Träna för att må bra helt enkelt.
Hiit, 2018 mest populära träningsform
Hiit har blivit så populärt för att du får ut mycket av din träning på kortare tid. Den går ut på att du kör intensiva korta pass med vila. Ett helt hiit pass tar oftast inte mer än 30 minuter.
Fixa ditt eget hemmagym, del 2
Battleropes, läs om hur ett ett par rep bli bra träningskompisar.
Fixa ditt eget hemmagym, del 1
Det krävs inte ens ett helt rum för att du ska få till ditt eget hemmagym. Sporttema tipsar om träningsredskapen och övningarna som gör det enkelt för dig att träna utan att ta dig iväg till gymmet.
Vardag igen
Tillbaka på jobbet efter semestern och även om vi fortfarande känner av sommaren i vissa delar av landet s smyger sig hösten på. Har det blivit lite för mycket av det goda under sommaren, har hängmattan lockat mer än aktivitet s är det dags att komma igång både för kroppen och knoppen.
Coola träningskläder gör träningen roligare
Jo men visst är det så. Visst känns det lite bättre att dra på sig coola och bekväma träningskläder när man ska träna.
Luftväska inSPORTline Sofair - den uppblåsbara soffan
Ta med dig soffan på campingtrippen. inSPORTline Sofair är perfekt att ta med på picknicken, till stranden eller på campingen.
Simma lugnt i sommar
Sol och bad hör ju sommaren till och just den här sommaren är ju som gjord för att ligga i plurret. Här kommer ett par tips som förbättrar din simning.
Sommarens roligaste spel
Samla kompisarna eller familjen och ni får garanterat en rolig stund tillsammans när ni spelar Futchi.
Sensommardagar i kajak
September kan bjuda på några riktigt härliga sensommardagar. Ta vara på varenda minut. Var gör man inte det bäst om inte ute vi vår svenska natur.
Yogan hjälpte mig genom min bröstcancer
Patricia Gloria, yogaintruktör fick bröstcancer. Här berättar hon om hur yogan hjälpte henne igenom den tuffa behandlingen.