Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Multi dörrtrapets
Multi dörrtrapets Multi dörrtrapets Multi dörrtrapets Multi dörrtrapets

Multi dörrtrapets

Art. nr: 90308
 
 
 
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Produktbeskrivning

Trapetsen hänges i dörröppningen utan fästen, och kan enkelt sättas upp och tas ner.

 

Olika handtag i mjukt gummi för flera varierande grepp. Mycket effektiv för träning av överarmar och rygg.

 

Detta styrketräningsredskap kan användas till olika typer av pullups, chin ups, och benlyft. Fungerar även som armhävningshandtag och sit-up redskap.

Lätt att sätta upp och ta ner. Ingen permanent montering. Inga ingrepp på karmen. Passar de flesta dörrar.

Multi Dörrtrapets har fått mycket bra omdömen i populära internationella tidningar som GQ och Esquire. I Mars 2005 fick Multi Dörrtrapets 5 poäng av 5 möjliga i ett stort test i det svenska kampsport magasinet Fighter. Till skillnad från en vanlig dörrtrapets så har även Multi Dörrtrapets två utstickande handtag som gör så att du kan hålla ett smalt grepp med handflatorna riktade mot varandra. Vid detta grepp så isoleras musklerna i ryggen som kontrollerar kroppshållningen.

 • Inga fästen måste skruvas fast i dörrkarmen. Multi Dörrtrapets skadar inte dörrkarmen :: Enkel montering som endast tar en sekund. Lätt att ta ner när man inte använder den
 • Passar dörr med bredd upp till 84 cm (hålet i väggen)
 • Passar dörrar med tjocklek 11-18 cm (vägg inkl foder)
 • Maxvikt användare 150 kg.
 • 92 cm bred
 • Rekommenderas ej till Gravity Shoes.

Testvinnare i kampsportmagasinet Fighter nr 2, 2005. 

 

Se här på förslag på träningsprogram

 

Se förslag på övningar för motsvarande produkt av annat märke i videon nedan.

 

 

 

Produktomdömen

 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2015-05-29
  Fungerar utmärkt i funktion och hållbarhet , lite låg mot golvet och det gäller att se till att kontankten med listen verkligen är bra, , annars är det ett mycket bra köp
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2015-03-07
  Enkel att skruva ihop och montera och inget hemmansvärde, bra!
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2015-01-17
  Jag älskar den här! Lite meckig att sätta ihop och störigt att det inte går att hämta ut via postens ombud (jag får åka omvägar för att hämta ut paketet tyvärr). Mycket bra kundservice också, som novis (har bara tränat hemmavid med fria vikter och sandsäck) uppskattar jag verkligen all proffsig hjälp jag fått! Tack!
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2013-12-09
  Kört 10-15 ryggpass med denna dörrtrapets. Fungerar utmärkt och ger bra/effektiv träning. Den går lätt att sätta upp och ta ner. Plus för att det går att göra ett flertal andra övningar på den när den inte är i dörren.
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2013-09-14
  Smidigt redskap som enkelt sätts upp och tas ner efter träningen. Jag väger runt 80 kg och har inga problem med att den sviktar. Kanske några mm men det anser jag vara normalt. Helt stumt blir det aldrig. Gett mig bra ryggträning samt möjlighet till flera andra bra övningar.
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2013-09-10
  Fel betyg på tidigare kommentar
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2013-09-10
  Redskap för flugviktare. Hopplöst klen och underdimensionerad konstruktion. Jag väger bara 76 kg men den knakar och sviktar väldigt mycket oavsett vilket grepp jag använder. Vilket betyder att redskapet snabbt blir utmattat vid regelbunden användning och kommer att gå sönder med risk för skador. Otrygg att använda. Instämmer även med tidigare kommentar at den blir så låg så att knäna nästan skrapar i golvet. Jag skulle aldrig rekommendera denna produkt för någon som väger mer än 50-60 kg. Absolut inte värt 400 kr.

  Sporttemas kommentar:Vi har sålt många av dessa och generellt är kunderna nöjda med den. Vi lämnar 30 dagars öppet köp så återkoppla till oss så löser vi en retur av dig. Du som kund ska vara trygg och nöjd med ditt köp!
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2013-07-21
  Snabb leverans, bra instruktioner som medföljde och ett fantastiskt redskap. Bara att sätta fast på dörren och börja pumpa. Ett givet köp om du är ute efter bra träning.
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2012-08-21
  Detta är en fin produkt!
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2012-01-03
  Enkel att montera och sen tar det bara en sekund att hänga på och dörrkarmen. Fungerar klockrent.
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2011-11-22
  Klockren. Lätt att skruva ihop och passa utan problem i mina dörrkarmar. Dessutom väldigt skönt att det är så lätt att ta ned den samt sätta upp den och att man kan göra så många övningar med den. För typ 400 kr så är det ett riktigt fynd.
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2011-11-15
  Passar bra i mina dörrkanter, enda nackdelen är att den blir lite för låg så att knäna nästan skrapar i golvet.
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2011-10-31
  Tyvärr helt Oanvändbar... Passar inte på våra dörrkarmar. Måste isåfall skruva dit en bräda för att bygga på, synd - den verkar annars lovande
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2011-10-31
  Tyvärr helt användbar... Passar inte på våra dörrkarmar. Måst isåfall skruva dit en bräda för att bygga på, synd - den verkar annars lovande
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2011-09-26
  Riktigt bra träningsredskap. Passar de flesta dörrposter och ger bra motstånd. Levererades snabbt.
 • Produktbild Multi dörrtrapets
  2011-09-21
  Beställde denna dörrtrapets då jag behövde träna upp mina armar och rygg. Snabb leverans som jag hämtade ut på mitt närmsta DHL Service Point ställe. Den är enkel att montera, skön att hålla i och ger garanterat träningsvärk = starkare muskler. Kanske därför den fick bäst i test? Nöjd kund, även på andra ordern från Sporttema.

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): Bruksanvisning