Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Massagestol | Massagestol MASTER DRIVE A.I
Massagestol MASTER DRIVE A.I Grey

Massagestol MASTER DRIVE A.I Grey

Art. nr: IWMS34-Grey
 
 
Finns i lager
Prova hemma i upp till 30 dagar
3-6 dagars leveranstid
Sänds direkt från leverantör.
 
 
99 900 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

OGAWA Master Drive AI är utvecklat av de största innovatörerna i branschen för att ge den mest uppslukande massageupplevelsen. Varje komponent i OGAWA Master Drive är optimerad för prestanda, vilket leder till en extremt exakt massage.

Den mest kraftfulla massageupplevelsen

Varje komponent i OGAWA Master Drive är optimerad för prestanda, vilket leder till en extremt exakt massage. Stolen drivs av den avancerade mikroprocessorn M.6 Gen, Master Drive lär sig och anpassar sin massage och ändrar massagetryck, hastighet och rörelser så att de passar konturerna efter din kropp. När du vilar i stolens utökade SL-Track riktar en omfattande ryggmassage de centrala akupunkturpunkterna, förlänger ryggraden, förbättrar hållningen och eliminerar spänningar med mer täckning än någonsin tidigare. Master Drive innehåller gamla massagemetoder med innovativ teknik för optimal energiåterställning genom 26 olika humanistiska helkroppsmassager. Master Drive AI kombinerar det bästa inom teknik, innovation och över 20 års erfarenhet för en revolutionerande massageupplevelse. 

 

Image

image
 
4D Massage

De mest avancerade 4D-rullarna som tar massageterapeuten in i ditt hem. Massagevalsarna glider med exakta rörelser och har noggranna hastighetsjusteringar som efterliknar människans händer som med en terapeutisk massage. Med ett bredare massageareal än någonsin tidigare levererar de uppdaterade 4D Vario Motion-rullarna en mer exakt massage än någon annan massagestol.
 
Image
  image
 
Den senaste tekniken
 
Med OGAWA Master Drive AI-massagestol får du en blandning av den senaste tekniken och kunskapen inom massage och välbefinnande. Denna kunskap kommer från den senaste forskningen och från välkända tekniker och metoder från det förflutna, som har förfinats och vidareutvecklats under århundradena. Teknik och tradition arbetar hand i hand för att säkerställa att du får bästa möjliga massage.

OGAWA arbetar ständigt med att utveckla och förfina sin teknik. Innovation står alltid i centrum, vilket garanterar dig den ultimata massageupplevelsen, med den senaste tekniken bakom dig. När du köper en OGAWA-massagestol, vet du därför att du alltid får den senaste tekniken och mest innovativa massagen.
 
Image
 
image
 
Den perfekta massagen med mänsklig beröring
 
Precision är det som definierar en tillfredsställande massage. Stolen är utrustad med intelligenta massagerullar som låter stolen anpassa massagen perfekt till dig. Massagerullarna har 4D tekniska värmeegenskaper och är utrustade med människoliknande precision, vilket ger en helt ny dimension till din massage.

Värmemassagen använder värmen i stolen för att värma upp dina muskler och leder bekvämt, detta garanterar en ännu bättre massage. Stolen är perfekt för personer som lider av led- och muskelsmärta. 
 
Image
 
image
 
 
Unik knämassage i 3D
 
Våra knän är en viktig del av våra kroppar, men ändå tar vi dem ofta för givet. Med uppvärmd 3D knämassage simulerar lufttrycksmassage rörelser från människans händer. Släpp in i total avkoppling medan Master Drive 3D Knee M +.

Automatiskt benstöd
Det automatiska benstödet rymmer alla i huset med en längdjustering på 28 cm. Stoppsensorerna känner botten av foten och stannar för att få den perfekta benpositionen under massagen.

Zonterapi fotmassage
Den gamla praxisen för zonterapi har många fördelar för hela kroppen. Reflexology är känt för att förbättra blodcirkulationen, främja bättre sömn, lindra kroppssmärta och förbättra ditt humör. OGAWA Mater Drive AI använder massagevalsar för zonterapi för fotsulorna och tryckanalys för en mer komplex fotmassage som tar hand om hela kroppen.
 
 
Image
 
image
 
 
De mest innovativa funktionerna
 
Borstlösa motorer
OGAWA Master Drive AI är den första som använder borstlösa motorer för att säkerställa att din massagestol är redo att användas när du behöver den. Mindre, snabbare motorer skapar mer kraft, men med mindre friktion och värme. Dessa motorer klarar tidens test så att du kan fortsätta njuta av din massagestol utan bekymmer.

26 automatiska program + 500 anpassningsbara inställningar
Att hitta din perfekta massage har aldrig varit enklare! Med 26  program får du riktiga kiropraktiktekniker och detaljerade massagemetoder som hela familjen kommer att njuta av. Anpassa din perfekta massage och spara den med tre minnesinställningar för snabb åtkomst till dina specialiserade massageprogram.

Himmelsk lufttrycksmassage
Få en underbar lufttrycksmassage med massagestolens inbyggda luftkuddar som hjälper till att cirkulera för snabbare läkning och bättre hälsa. Master Drive AI använder 60 luftkuddar som är strategiskt placerade i hela stolen för att rikta och frigöra stelhet. Tryck och rotation med luftkuddar ger mikrojustering av ryggraden för härlig sträckning och ryggradsjustering. Luftkompressionsområdena kan justeras oberoende med 5 intensitetsnivåer. 
 
Image
 
image
 

 10,1 "Samsung-surfplatta med integrerad OGAWA-APP
 
Att navigera genom massageapparaten är problemfritt med 10,1 "LED-surfplatta. Ladda ner enkelt OGAWA-appen från Google Play Butik för Samsung-surfplattor (levereras separat). Detta är en uppgraderad version av operativsystemet OGAWA OS 1.0 så att du enkelt kan justera massageapparaten, eller skapa din egen anpassade massage Välj mellan 5 språk 
 
Image
 
M-Drive Navigator

Få fullständigt kommando till hands med M-Drive Navigator. Du kan enkelt justera 8-vägs sitsvinklarna och massageintensiteten. Skapad av toppmodern teknik, njut av den ultimata massageupplevelsen - unik och personlig för varje enskild användare.

 

Image
 
image
 
 
Fakta och egenskaper: 
 
 •  4D massage
 • Högpresterande M.6 Gen-mikroprocessor
 • Värmebehandling
 • Exakt kroppsskanner
 • Nå 36 akupunkturpunkter på kroppen
 • 1,35 cm SL-bana
 • Knämassage
 • 6 olika massagetekniker
 • Ljusterapi
 • 4 Snabbstartprogram
 • 26 Auto-program
 • 500 manuell programinställning
 • Smart pekskärm
 • Justera fotstödet automatiskt
 • Inbyggda Bluetooth-högtalare
 • Förbättrad huva och sittdyna
 • Helkroppsinpackad krockkuddemassage
 • Vikt 125 kg
 • Kraftkälla AC 220-240V ~, 50/60 Hz
 • Energiförbrukning 200W (~ 0,3W i standby)
 • Mått Upprätt 158x 84 x 121 cm
 • Mått lutning 196 x 84 x 121 cm
 

Produktomdömen

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): Videoklipp 1