MENY
 

Varumärken

 
Abilica
Abilica är utvecklat för att ge optimalt anpassade produkter, både när det gäller funktion, design och kvalitet.

Visionen med Abilica är att ge användaren ett komplett träningskoncept. Det är därför vi kallar det Träning Med Mening. För att kunna erbjuda bästa möjliga vägledning och service, så distribueras Abilica serien enbart via auktoriserade återförsäljare.
 
Viking Sport

Viking Sport är vårt eget varumärke som erbjuder träningsredskap för hemanvändaren i hög kvalitet och till ett bra pris.

 

Antalet produkter kommer att öka efter hand.

 
Nordic
Nordic är Mylna Sports eget varumärke och har funnits sedan 1999. Med Nordic kan vi erbjuda ett komplett hemmaträningssortiment med bra kvalitet till rimliga priser.
 
Nordic Track

Första produkten från Nordic Track var en skidmaskin som än idag är världens mest sålda träningsmaskin genom tiderna.

 

Därefter har verksamheten utvecklats till att innehålla även andra träningsmaskiner. På senare år har NordicTrack även blivit erkända för sina mycket fina löpband.

NordicTrack är en del av Icon Health & Fitness, världens största leverantör av träningsutrustning med 51 % av världsmarknaden.

 
Weider
WEIDER är synonymt med styrketräning och bodybuilding sedan 1939 då den 17 år gamla Joe Weider revolutionerade fitness världen.

Joe Weider betraktas som grundaren av bodybuilding. Icon Health & Fitness som nu står bakom varumärket WEIDER, har fört vidare principerna från Joe Weider i sin utveckling, vilket har skapat världens mest kompletta styrketräningsutrustning.
 
Everlast
Everlast är ett av de ledande varumärkena inom boxningsutrustning och synonymt med boxning. Sedan 1910 har fler än 125 boxare blivit världsmästare under varumärket Everlast.

Några av de mest kända namnen är Georg Foreman, Larry Holms, Evander Holyfield, "Sugar" Ray Robinson och Mike Tyson.
 
Casall
Under varumärket Casall finner ni produkter som lämpar sig för friviktsträning, gruppträning så som aerobic, yoga, pump, step mm. Casall är Skandinaviens största och äldsta företag på marknaden och har i över 30 år levererat utrustning till ovan nämnda grupper av användare i hela Skandinavien. Casall har produkter av högsta kvalitet till marknadens bästa priser.
 
Christopeit Sport

Christopeit Sport från Tyskland erbjuder ett brett sortiment av träningsredskap för hemanvändaren. Träningsredskapen är prisvärda till en bra kvalitet.

 

Att skapa förtroende genom prestanda är ett av de viktigaste målen för Christopeit Sport.
 
Body Solid

Byggt för livet, byggt med en Vision.

 

Produkterna är byggda av material av högsta kvalitet och hållbarhet. När du lägger upp alla skäl blir valet klart. Dess produkter sätter en ny standard. Body Solids filosofi är enkel: Ge köparna en exceptionell kvalitet, hållbarhet och funktion till ett överkomligt pris.

 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.