Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Kundtjänst

Kundtjänst

Detta är startsidan för kundtjänst. Gör ditt val nedan.
 
Behandling av personuppgifter
Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att hantera kundtjänstärenden, tex för att kommunicera med dig och besvara förfrågningar i kundtjänst eller i andra digitala kanaler (inklusive sociala medier) och utreda klagomål- och supportärenden. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att hantera kundtjänstärenden.
 
De personuppgifter som behandlas är identitetsuppgifter, t ex namn och personnummer, kontaktuppgifter, t ex adress, e-postadress och telefonnummer, korrespondens med dig och köpinformation, t ex uppgift om köptidpunkt, köpställe och klagomålet i sig.
 
Vi sparar dessa uppgifter så länge ärendet pågår och för en tid om 3 år efter det att ärendet har avslutats i syfte att kunna utvärdera och utveckla vår kundtjänst.
Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer här
 
 

Kunskapsbank
Sök svar på alla vanliga frågor och reklamationer direkt i vår kunskapsbank, besök den här. Det är snabbaste sättet att lösa vanliga frågor och problem.

Våra företagsuppgifter och kontor:

Sporttema Sverige AB (Org.Nr 556708-8124)

Drottninggatan 47

374 36 Karlshamn

Telefon: 0454-10920

Lager
Sporttema Sverige AB
Lumavägen 1
37147 Karlskrona

 

 

email: Använd kontakformuläret ovan eller chat/kontaktknappen i botten av sidan.

Öppettider kundtjänst

Måndag - fredag

08.30 - 15.00

Vår webbshop är alltid öppen. 

Varmt välkommen!
 

Söker ni telefon nummer till närmsta DSV Road AB kontor finner ni det här.