MENY
 

Företagshyra

 

 

Hyr valfri vara eller ett komplett gym för en låg månadskostnad.

Nu erbjuder vi företag som inte vill köpa att hyra från vårt sortiment. Allt från enstaka vara till komplett träningsanläggning till en låg & fast månadskostnad.

 

Välj själv ut vad ni önskar eller så hjälper vi mera än gärna till och sätta ihop en träningsanläggning efter just era behov och utrymmen.

 

 

Vad kostar det?

Månadskostnaden är låg, vi lämnar offert men ni kan själva räkan ut ca priset enkelt så här: Priset ex moms x 3,25%. T.ex varor för 10 000 kr ex moms kostar 325 kr per månad. Hyresperioden är vanligtvis 36 månader.

 

 

Varför hyra?

Hyra är ett hjälpmedel att fördela kostnaderna över tiden och samtidigt skapa en förmånlig bas för nya framtida investeringar. Genom att hyra binder inte företaget sitt kapital, använder inte sina bankmässiga säkerheter och låser därmed inte upp sitt kreditutrymme.

 

Hyran är skattemässigt avdragsgill, dvs den dras som en kostnad. Hyran är normalt lika stor under hela avtalstiden, den är därmed lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Hyran påverkar endast resultaträkningen då utrustningen inte tas upp som en tillgång i balansräkningen.

 

Budgeteringen och likviditetsplaneringen blir också enkel då hyrestagaren i förväg känner till hyran för hela avtalstiden samt att finansieringen tryggas under hela hyresperioden.

 

Vi erbjuder allsidig anläggningar från 300 kr per månad och uppåt.

Kontakta oss för mera info och fria förslag / offerter.

 

INFO

Friskare och vältränad personal är en god investering. Personalen jobbar effektivare och blir mindre sjukskrivna, rena förtjänsten.

 

Ni har möjlighet att träna direkt i anslutning till arbetstiderna eller på lunchen.

 

Detta gör att ni får tid till er träning och visst är det trevligt att träna tillsammans med arbetskamraterna. Puscha varandra lite... Hur många tänker inte träna men det tar tid att ta sig till gymmet, köa för maskiner etc.

 

Med en träningsanläggning på företaget eller bostadsförningen etc ger du alla inklusive dig själv en fin förmån.

 

Självklart är allt avdragsgillt fullt ut. Tänk på att produkterna här i butiken presenteras inklusive den avdragsgilla momsen.

 

Vi erbjuder en komplett och skräddarsydd lösning för just ert företag eller förening.

 

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och förslag.

 

Pierre Robèrt

0454 - 109 20

 

pierre@sporttema.se

 

 
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se