MENY
 
 

Kampsport


Här hittar du produkter för kampsport


Kampsport Om någon form av sport, idrott eller utövning innehåller närstrid kallas det för kampsport. Ett bra exempel på kampsport är bland annat MMA, boxning, brottning, karate och fäktning. Sporttema har allt du kan tänka dig inom kampsport och mer därtill. Kolla ärna rundor bland alla våra olika kampsportskategorier för mer inspiration.


Fri frakt och prisgaranti när du bestämt dig

Är du intresserad av att köpa produkter för kampsport? Då har du kommit till rätt ställe! Sporttema erbjuder prisvärda och snygga produkter för allt inom kampsport. Våra produkter har den högsta kvalitén till lägsta pris. För att bli helt och hållet nöjd ger vi dig som kund en prisgaranti som garanterar att du aldrig betalar mer än nödvändigt. Köper du våra produkter kan vi ge en extra bra service och vi bjuder på frakten i hela Sverige.
När du beställer vår produkter för kampsport från Sporttema får du en produkt av hög kvalitet från ett känt varumärke anpassat för både män och kvinnor. Dessutom erbjuder vi fri frakt, och 30 dagars öppet köp.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande våra produkter för kampsport? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av produkter för kampsport:

 

Sporttemas har allt inom produkter för kampsport till ett lågt pris.


Kampsport Sporttemas produkter för Kampsport ger dig mer för pengarna. Vi på Sporttema vill alltid sträva efter att få nöjda kunder som möjligt. Handla på Sporttema och upplev själv nöjdheten i ditt köp.
Tycker du det är roligt med Kampsport tycker vi absolut du ska kolla på dessa produkter från Sporttema:


- Aikido Aikido är en effektiv självförsvarskonst men även ett sätt att träna kropp och sinne för välmående och harmoni.
- Judo I judo är det inte tillåtet att slå eller sparka sin motståndare. Till skillnad mot brottning så får man i judo ta tag i sin motståndares kläder.


kampsport som självförsvar

Kampsport är en bra träningsform mot övergrepp, våldtäkt eller annan fara som man tyvärr kan råka ut för i dagens läge. Kampsport hjälper dig att hitta rätt teknik och förmåga att kunna försvara sig själv. Det är oavsett om man är ute på kvällar eller hemma i soffan bra att kunna ha en bra försvarsteknik att utnyttja om faran är framme. Kampsport finns i många olika former och tekniker så att det ska kunna passa alla.
....................

Träna kampsport

När du tränar kampsport tränar du hela kroppen funktionellt. Du tränar lika mycket med höger som med vänster sidan av kroppen. Detta kommer att ge dig kroppskontroll, rörlighet, explosivitet och bra kondition. Framförallt så är kampsport en mental utmaning genom att gå in i en bur eller ring och starta en kamp. Inom kampsport startar man en kamp man mot man eller kvinna mot kvinna tills en vinner vilket är en enorm press för deltagarna. Du får inte sluta, för då har du förlorat.
....................


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra produkter för kampsport så kontakta gärna vårkundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se