MENY
 
 

Hoverboard


Haka på den nya trenden som tog världen med storm!


Hoverboard Under ståplattorna ovanpå brädan befinner sig sensorer som känner av om du lutar dig framåt eller bakåt. Hoverboarden består av två delar som sitter ihop med en central axel i aluminiumchassiet med varsin motor och sensorer. Beroende på hur du lutar respektive fot så kan du reglera hastigheten och använda det för att svänga, bromsa, och tillochmed åka bakåt. Smartboard är självbalanserande, elektroniken i din hoverboard använder informationen om lutning för att se till att alltid hålla dig upprätt.

Vad är en hoverboard?

En hoverboard är en balansbräda. Hoverboarden har under de senaste åren blivit mer och mer populärt över hela världen. Hoverboarden har kontrollerade, certifierade komponenter och håller högre kvalitet än många andra balansplattor. Det som är viktigt att tänka på när man ska köpa hoverboard är att du inte beställa från en oseriös leverantör eftersom det då kan slutar i allt från att den går sönder till olyckor.
När du beställer vår hoverboard från Sporttema får du en produkt av hög kvalitet från ett känt varumärke anpassat för både män och kvinnor. Dessutom erbjuder vi fri frakt, och 30 dagars öppet köp.

Är du osäker på vilken produkter som passar dig bäst gällande våra hoverboard? Vi på vår kundtjänst svarar gärna på dina frågor och funderingar.


Här nedan kan du se hela vårt utbud av hoverboard:

 

Sporttemas har prisvärda hoverboard av bästa kvalitet.


Hoverboard Sporttemas hoverboard är motordriven och självbalanserande. Hoverboarden har en motor som ger extra fart. Du styr din hoverboard genom att flytta din vikt och lutning åt höger respektive vänster fot. Sporttemas hoverboard har 10 tums luftfyllda hjul för att du ska få en bekväm åktur.
Tycker du det är roligt med hoverboard tycker vi absolut du ska kolla på dessa produkter från Sporttema:


- Longboard Longboards är perfekta att åka lugnt med, köra ner för en backe eller använda till transport.
- Trick Sparkcykel Att tricka med sin sparkcykel är lika roligt för nybörjare som för de lite mer erfarna åkarna. I takt med att man blir bättre och bättre är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan göra.


Fri frakt och prisgaranti när du bestämt dig

Är du intresserad av att köpa en hoverboard? Då är du på rätt ställe! Sporttema erbjuder prisvärda och snygga hoverboard av högsta kvalité. För att bli helt och hållet nöjd ger vi dig som kund en prisgaranti som garanterar att du aldrig betalar mer än nödvändigt. Köper du våra produkter kan vi ge en extra bra service och vi bjuder på frakten i hela Sverige.
....................

Hur kör man en hoverboard?

Det är ganska enkelt att lära sig åka och köra med en hoverboard. Det som gäller framför allt att lära sig att slappna av och bara luta sig dit man vill åka. I början kan det oftast kännas lite konstigt att åka en hoverboard. Det kan ta en liten stund att lära hjärnan att lita på hoverboardens balansering. I början kan det framför allt vara lite svårt när man går på och av brädan. Det gäller att var avslappnad och göra det lugnt och försiktigt de första gångerna så går det bra. När man väl har åkt ett par gånger kommer det kännas fullkomligt naturligt.
....................


....................

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring våra hoverboard så kontakta gärna vårkundtjänst

....................
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-109 20
Fax 0454-72 00 25
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se