Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Fitness & Yoga | Bollar | Premium gymboll 75 cm
Premium gymboll 75 cm

Premium gymboll 75 cm

Art. nr: 70075PRE
 
 
Finns i lager (5)
Prova hemma i upp till 30 dagar
2-4 dagars leveranstid
 
599 kr
 
Antal
 
 
 

Produktbeskrivning

Bollen testas till ett BRR (Burst Resistance Rating) på 350 kg och en statisk belastning på 1000 kg. Den överlägsna motståndskraften mot sträckning och deformation av Premium Ball ger den högsta tillförlitligheten i tillgängliga fitnessbollar.

Hållbarhet, tillförlitlighet, säkerhet och prestanda är de bästa orden för att beskriva denna träningsboll av hög kvalitet. Premium träningsboll är tillverkad och designad speciellt för professionellt bruk och för krävande träningsmiljöer. Produktionsprotokollet är unikt. Varje boll blåses upp och inspekteras före förpackning och varje boll är individuellt markerad med en parti för att övervaka produktionen. Kontinuerlig kvalitetskontroll och testningssystem säkerställer produktens kvalité och minskar risken för fel betydligt.

 

Oberoende testning av SGS fick reda på att Premium Exercise Ball inte visade några tecken på skador efter att ha laddats med 200 kg i 12000 gånger.

 

Produktomdömen

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):