MENY
 
 
 

7 produkter

 
 •  
  Fästpunkt för päronboll med kullager. Tillåter päronbollen att snurra obehindrat.
  310 kr
   
   
 •  
  Säckupphängning med kullager.Tillåter säcken att snurra utan att störa träningen.
  399 kr
   
   
 •  
  Lumpini thaibenskydd är en vidareutveckling av det traditionella thaiskyddet. Ger mer än 80% täckning av fot och skenben.
  695 kr
   
   
 •  
  Boxarsko med sula som är integrerad och förankrad i ovanlädret.
  755 kr
   
   
 •  
  FIGHTER boxhandske Pro-Next föddes ur idén om en bättre knäppning för handskar.Snörning är bra, men det tar tid, och vanliga kardborreband ger inte samma skydd och stöd, och de kan vara en potentiell orsak till skär- och skrubbsår.Med Pro-Next får du det bästa av två världar, en boxhandske som är lätt att sätta på, men ändå ger utmärkt skydd och stöd.FIGHTER Pro-Next är helt i läder, med gjuten FIGHTER IMT stoppning och extra skydd för fingertopparna. Att Pro-Next boxhandske har bra passform och ser bra ut är en självklarhet. Bred manschett med patenterad hook and loop stängning. IMT. Injektionsgjuten säkerhetsskum. Förböjd för perfekt passform. Grepprulle. Skydd för fingertopparna. Levereras i ventilerad väska. Patenterad kardborreknäppning.
  895 kr
   
   
 •  
  Skyddar mot allt! Mjuk insida som absorberar kraften.
  1 250 kr
   
   
 •  
  Fighters fristående säck är ett unikt alternativ till hängande slagsäck. Du behöver ingen förankring i taket, och säcken går att flytta (även om den är tung).
  5 999 kr
   
   
 
 
 
KONTAKTA OSS
 
Öppettider
Vardagar 08:30-15:00
 
Tel 0454-10920
info@sporttema.se
 
Adress
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn
 
FÖLJ OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress för
att få nyheter och erbjudanden från oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

 
 
KUNDSERVICE
 
 
support@sporttema.se