Sporttema.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Ethic 12 Standard ICS Sparkcykel Kit Trick
Ethic 12 Standard ICS Sparkcykel Kit Trick Ethic 12 Standard ICS Sparkcykel Kit Trick Ethic 12 Standard ICS Sparkcykel Kit Trick

Ethic 12 Standard ICS Sparkcykel Kit Trick

Art. nr: Ethic
 
 
 
Denna produkt har tyvärr utgått.
 

Produktbeskrivning

Denna kompletta sparkcykel-setup är redo att matchas med ditt val av överdimensionerat ICS-10 styre och klämma. Det kommer med deck, broms och framgaffel, kompressionssystem, hjul, axlar och lager - alltsammans hopmonterat och klart att rulla ut.

Efter att ha varit på gång länge ser denna setup ändligen dagens ljus. Det har varit en personligt dröm för grundarna av Ethic att ta fram en standard, som kan matcha utvecklingen i sparkcykelbranschen - en bransch som nuförtiden går mot större styren, deck och hjul. så man får en produkt som är bättre byggd för att motstå de slag som stora tricks medför.

Det sista området som blivit kvar, i takt med att komponenterna blivit större, är kullager, distanser och axlar.

Det är här som Ethic har hittat en stor förbättringspunkt. Hjulen har gått upp till 30 mm bredd och kör, i denna setup, med 12 mm axlar och 6001 lager. Den kombinationen gör denna setup betydligt starkare och mer hållbar.

Detta sparkcykel-set levereras helt monterat och redo att rulla får fort det är monterat på ditt val av överdimensionerat styre och klämma.

Notera:

Då det här är en mycket tekniskt avancerad sparkcykelkomponent, behöver du ha vissa färdighetsnivåer för att kunna åka på den ordentligt. För att du ska kunna utnyttja alla fantastiska funktioner måste du vara en tränad åkare, på medelnivå som lägst. Om du inte är tränad alls så kan det faktiskt sluta med att du förstör delarna och ser dem gå sönder för tidigt på grund av felaktig användning.
Eftersom detta set kör med unika axlar, distanser, hjul och lager, kan du endast ersätta slitna delar med de specifika reservdelarna från Ethic. Var noggrann med att kolla axeldiametern - 12 mm - och hjulbredden - 30 mm.
Denna deck-setup har täckplattor längst fram och längst bak på decket för att inte någonting ska falla in i decket. Dessa kan lätt spricka, men har ingen effekt på hållbarheten eller vilka tricks man kan göra.
Setet innehåller:

Ethic Iconoclast deck
Ethic Iconoclast deck distanser
Ethic Nemesis ICS-10 gaffel
Ethic 6001 lager
Ethic Calypso 125 mm hjul
Ethic Pegless 12 mm framgaffelaxel
Ethic Pegless 12 mm deckaxel
Ethic ICS-10 compression kit


Deck bredd: 12.5cm (4.9")
Deck längd: 57cm (22.4")
Hjul diameter: 125mm
Lättvikts: Ja
Hjulets nav bredd: 30mm
Vikt: 2220g
Material: Aluminium 6061
Materialets styrke: T6
Deck design: One-piece
Dropout Form: Peg-cut
Konkav: Ja
Headtube längd: 100mm
Headsätt: Ingår (Utan gänga)
Headset-type: Integrated 1 1/8"
Grind plate: Ja
Deck spacers: Ingår
Broms typ: Flex Fender
Broms/Fender: Ingår
Broms monteringsbult: Ingår
Hjulbult: Ingår
Axel diameter: 12mm
Griptape: Ingår inte
 

Produktomdömen

Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5):